Home

VESTI

Tehno spektakl u petak u klubu “Tube”

No Comments Najave

Tehno spektakl u petak u klubu "Tube"DVS1, jedan od najistaknutijih predstavnika američke škole tehna, nastupiće u petak u klubu “The Tube”, a domaća podrška su Dejan Milićević i Dušan Kačarević. DVS1 (Devious one), odnosno Zak Kutoretski, jedna je od najuglednijih DJ figura na Srednjem zapadu SAD i poznat je po kolekciji od više od 10.000 vinilnih ploča.

   
Iako su pravci koje Zak obuhvata u svojim setovima (techno, house, from deep and minimal to hard and beatin with soul in between. BEATS AND RHYTHMS) veoma široki, najpoznatiji, a i najbolji je u čistom tehnu koji će u petak i predstaviti u klubu “The Tube“.
  

Njegovi setovi su poznati po raznim improvizacijama, što svaki Zakov nastup čini jedinstvenim i neponovljivim. Shodno tome što je predstavnik stare škole i poseduje zaista neverovatnu kolekciju vinilnih ploča, uglavnom i pušta sa istih.

Intro radi domaći kralj dip hausa Dušan Kačarević, dok je za outro zadužen Dejan Milićević koji će predstaviti pure tecno set. Ulaz je do 1.00 sat je 200 dinara, dok će se kasnije plaćati duplo više.
 

 

 Tehno spektakl u petak u klubu "Tube"

Tehno spektakl u petak u klubu "Tube"

 

 

Dan kasnije u klubu “The Tube“ nastupaju dvojica prekaljenih znalaca disko i fanki hausa Peppe i Pookie, pa se očekuje još jedna burna subota u njihovoj režiji. Ulaz na žurku je slobodan. U prilogu je i najava za prvu žurku pod nazivom "Tjubizam i renesansa", koja će se ove sezone svakog četvrtka održavati u klubu "The Tube".
 
Info i rezervacije
062 82 39 901 / 064 21 25 794