Home

VESTI

“Techno Drive” 25. jula na Makišu!

No Comments Najave

"Techno Drive" 25. jula na Makišu!U letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75, u subotu 25. jula 2015. godine, sa početkom u 18 časova, održaće se jednodnevni festival „Techno Drive“, u organizaciji „Route 011“.

 

Ljubitelji elektronske muzike moći će da uživaju u dvadesetočasovnom tehno maratonu, na kojem će nastupiti veteran beogradske tehno scene Boža Podunavac, internacionalno poznati producent i DJ Dejan Milićević, kao i Speedy, mladi beogradski DJ i producent, koji je za kratko vreme osvojio domaću tehno publiku.

 

Pored domaćih veterana i mlađih snaga, na sceni će se naći i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari. Njegove trake se puštaju u najboljim klubovima širom sveta i jedan je od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na italijanskoj sceni.

 

Istakao se 2012. godine, kada je, posle odličnih kritika od strane DJ-eva poput John Aquaviva-e i Pirupa-e, pet puta zaredom objavljivao materijale pod okriljem jedne od najboljih italijanskih izdavačkih kuća „Natura Viva“, koja je proslavila mnoga sada internacionalno poznata imena iz sveta dj-inga (Dubfire, Oxia, Format B, Nicole Moudaber, Oliver Huntemann, Sam Paganini i Carlo Lio).

 

 

 Techno Drive

Techno Drive

 

 

U januaru 2014. godine, njegovo izdanje „Limp Lamp“ se našlo među favoritima Beatport portala, puštano je na Ibiza Global Radiju i podržano od strane svetski poznatih producenata kao što su Richie Hawtin i Marco Carola. Nastupao je sa svetski popularnim imenima, a među njima su i Jeff Mills, Maceo Plex, Len Faki, Alan Fitzpatrick, Danny Daze, Mathias Kaden, Audio Injection, Tommy Four Seven, Alex Bau i Marc Broom.

Za warm up su zaduženi sve popularniji DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama  Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović, dok će na after party-ju muziku puštati Concrete DJz, ekipa poznata po „tvrdom“ zvuku, zatim “Belgrade Afterhours” dvojac Mancha i Dj Mark Panic, kao i Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

 

 

 Techno Drive

Techno Drive

 

 

U okviru festivala biće organizovana interaktivna izložba umetničkih radova kreativnog centra „Bizzare Bazzare“ koji okuplja mlade umetnike. Na samom događaju nekolicina njih će se baviti oslikavanjem murala, street art-om i grafitima.

Ulaznice za „Techno Drive“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticketline-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=LGl1JJBsHqY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
 TECHNO DRIVE – NAJAVA – 25. jul, Makiš