Home

VESTI

Takmičenje “mračnih” DJ-eva amatera

No Comments Najave

Takmičenje "mračnih" DJ-eva amateraTakmičenje DJ-eva amatera održaće se u okviru rezidentske "Dark Night" večeri na Akademiji, u petak 12. marta.
Svi zainteresovani treba da pošalju zahtev na email djgavra@hotmail.com

 

Plan je da se održe dve polufinalne večeri sa nekoliko takmičara koji bi u dvadesetominutnom setu pokušali da pokažu šta znaju.

Prvo polufinale je u petak 12.03.2010. a drugo u petak 26.03.2010.

 

Uslovi za učešće su:
1. da je osoba amater tj. da do sada nije puštala muziku u nekom klubu i pri tom zaradila neke pare
2. da ponese nekoliko diskova jer će se muzika puštati isključivo sa cd playera, znaći nista laptopovi, mp3 playeri i slično
3. da pozove što više navijača jer će osnovno merilo prilikom ocenjivanja biti reakcija publike
4. da ne pusta narodnjake 🙂

 

Takmičari bi nastupali jedan za drugim u periodu od 02h do 03h. Vreme nastupa je dato otprilike i nije striktno, kao ni setovi koji mogu biti malo kraći ili malo duži.

 
 
Takmičenje "mračnih" DJ-eva amatera
Takmičenje "mračnih" DJ-eva amatera
 
Redosled nastupa takmičara će biti izvučen žrebom. Nezavisni žiri, čiji je sastav tajna da ne bi neko uticao na njih 🙂 će dati svoje ocene na osnovu tehnike i taktike takmičara, a najviše će se oslanjati na reakciju publike, jer osnovni zadataka DJ-a i jeste da zabavi publiku 🙂

Veliko finale sa dva pobenika polufinala će se održati u petak 09.04.2010. na istom mestu i u sklopu zvaničnog Covenant warm up partyja, dan pred koncert. Nagrada za pobednika je učešće u zvaničnom Covenant afterpartyju u Domu omladine odmah nakon koncerta na kome ce nastupiti i DJ Redlilly iz Zagreba.

Prijave, kao i sva pitanja, saljite na gorepomenuti mail.