Home

VESTI

Symbol One, Ahmaad i Flip

No Comments Najave

Nju Rejv Parti

Nju rejv u Novom Sadu! Symbol One, Ahmaad i Flip, na čelu sa disko nindžama The Good Guys, nastupiće u klubu Route 66 u subotu, 7. marta.

A ono što je drugačije u odnosu na bilo šta što ste do sada videli – cela žurka će uživo biti prenošena na FrenchKissFM – od početka do kraja.

Symbol One

Od kako su Justice u svom XMass miksu zavrteli prvi SymbolOne singl – 'Love Juice' – sve je krenulo uzlaznom putanjom. Blogovi su se raspisali, i Myspace counteri su podivljali – odjednom se ime Symbol One pojavilo velikim slovima na svetskoj new rave sceni. ÄŒak su i čuveni Digitalism uvrstili 'Love Juice' u jedan od svojih mikseva. Nakon svega toga, momci iz Hrvatske nastavljaju da produciraju izuzetno zarazne bitove ali i da praše po svetu svojim live actom. Verujte na reč – Symbol One su symbol za rejv.

Nju Rejv Party

 

The Good Guys

New rave pioniri iz Novog Sada. Dvojac koji ne treba posebno predstavljati – disko nindže koje stižu svojom letećom diskotekom i karakterističnim audio – vizuelnim nastupom. Porede ih sa Daft Punk i nazivaju novosadski Justice. Pure style.

Frenchkissfm

FrenchKissFM je internet radio stanica iz Pariza, koja je trenutno u žiži popularnosti meÄ‘u trendseterima širom sveta i verovatno najpoznatija radio stanica koja promoviše new rave. Može se reći da je FKFM velikim delom doprineo popularnosti mnogih izvoÄ‘ača koje do iznemoglosti slušamo na našim mp3 playerima (meÄ‘u kojima i ekipa sa EdBanger etikete, Kavinsky, Boys Noize, Steve Aoki i mnogi drugi). Uostalom – trk na www.frenchkissfm.com i uključite se na stream.