Home

VESTI

Sven Väth: Zaista se radujem Beogradu

No Comments Najave

Sven Väth: Zaista se radujem BeograduPet godina nakon prvog dolaska u Srbiju, na potpuno isti datum – u subotu 24. novembra, Sven Väth (Fet) će u okviru muzičkog serijala "Freedom Music" ponovo posetiti Beograd gde će nastupiti u prostoru "Depo" u Travničkoj broj 3, na mestu koje pre svega pamtimo po odličnim nastupima Lorana Garnijea i Stiva Baga.

Nastup jednog od planetarnih ambasadora kulture "Goethe" instituta podržala je i Ambasada SR Nemačke u Beogradu. 

 

Uvod u noć pripašće Tijani T, dok će žurku zatvoriti Dejan Milićević koji iza sebe trenutno ima možda i najuspešniju međunarodnu sezonu u karijeri i nedavno objavljen album "Just Keep Talking Girl". Centralna zvezda subotnje zabave i doajen svetske elektronske scene Sven Väth, potvrdio je dug DJ set koji počinje već pola časa iza ponoći, a kako najavljuje organizatorima, planira da nastupa najmanje tri i po do četiri sata!

 

 

 Sven Vath 24. novembra u Beogradu

Sven Vath 24. novembra u Beogradu

 

 
"Publika u Srbiji je snažna i voli tehno. Pokazuju lako šta vole, izražavaju emocije sa lakoćom. Ljudi se tu odlično provode! Imao sam uvek sjajna iskustva, svi su bili veoma dobri prema meni. Iskreno, zaista se radujem Beogradu", izjavio je nedavno, po nekima "kum tehna", ali i "jedina nemačka pop zvezda" kako su ga svetski mediji takođe nazivali u vreme kad je njegov hit "L’ Esperanza" harala svetskim top-listama.

Ulaznice po ceni od 1190 dinara prodaju se u Bilet centru, Domu omladine i na ostalim prodajnim mestima Eventima i Gigstiksa širom Srbije i regiona.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=9Fg0A7stewM|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Sven Vath – Year of the Dragon World Tour (video)

 

 

Za ranije beogradske nastupe popularnog nemačkog producenta uvek je vladalo ogromno interesovanje sa prosečnom posetom od oko 5000 fanova, dok je njegov prvi nastup u Srbiji 24. novembra 2007. bio sasvim rasprodat nekoliko dana ranije.

I ove nedelje, Sven Väth se nalazi na prvom mestu traženosti ulaznica na prodajnoj mreži Eventima, na sajtu www.eventim.rs. Beograd uz svega nekoliko svetskih metropola, a ovaj put kao jedini datum turneje za celu jugoistočnu Evropu, ima ekskluzivnu rezidenturu Svenovih žurki.