Home

VESTI

Švedska tehno legenda u klubu “Tube”

No Comments Najave

Švedska tehno legenda u klubu "Tube"

Jedna od švedskih legendi tehno muzike Samuel L. Session nastupiće u petak u klubu "Tube", a to je samo zagrevanje za gostovanje jednog od najpoznatijih tech-house di džejeva Terry Francis, koji dolazi za Srpsku Novu Godinu.
 
Samuel je tehno producent koji na elektronskoj muzičkoj sceni još od devedesetih godina, a “SLS” i “Cycle” su njegove dve najpoznatije etikete. 

 

Međutim, iako je pre svega poznat po tehno muzici, poslednjih godina više radi house. Zato će njegov set na nastupu u Beogradu u stvari biti jedna vožnja od tehna do hausa.

Neke od njegovih najpoznatijih stvari su “Velvet“, nekada veliki densflor hit, a sada već i jedan od klasika, isto kao i „Can You Relate”, koja je posle dobila i remikse od drugih umetnika. Laurent Garnier, Rolando, Francois K, Christian Smith i Adam Beyer su samo neki od kolega koji su pohvalili Samuelov prvi album “The Man With The Case“.

 

 

Samuel L. Session za gramofonima

Samuel L. Session za gramofonima

 

Uz njega svoju veštinu za gramofonima će pokazati i Aleksandar Predragović, koji se 2006. iz Srbije otisnuo u Švedsku, i od tada nastupa po celoj južnoj Evropi. Uglavnom pušta andergraund haus, elektro i mininal tek-haus.

Ulaz je besplatan do jedan sat posle ponoći, kasnije se plaća 200 dinara.

Dan kasnije nastupa di džej Pepe, a ulaz je besplatan. Inače, gostovanje Samuela je samo uvertira za nastup jednog od britanskih apostola tek hausa Terija Frensisa, koji će svoje umeće za miksetama pokazati za Srpsku Novu Godinu u klubu "Tube".