Home

VESTI

Sve spremno za najveću šarenu žurku u Srbiji

No Comments Najave

Sve spremno za najveću šarenu žurku u SrbijiLove District, jedinstveni projekat udruženja Lovefest i Jungle Tribe biće održan 9. novembra u BelExpo centru, a prema rečima organizatora sve je spremno za najveću šarenu žurku u Srbiji.
  
Tema trećeg izdanja je Animal Party, pa će posetioci uz spektakularnu scenografiju imati prilike da se zabavljaju u društvu lava, zebre ili vuka.
  

Zvezda večeri biće popularni svetski di-džej Jerome Isma-Ae, a pre njega publiku će zagrejati prva dama tehno muzike i pobednica Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici Lea Dobričić. Za odličan provod na žurci koja slavi ljubav i boje pobrinuće se beogradski di-džej duo Zwein, kao i mladi dvojac Calavera i Manya.  

Legenda minhenske scene, Jerome Isma-Ae je nemački progresive house di-džej i producent, koji će srpskoj publici predstaviti futuristički zvuk kojim je dobio svetsku slavu. Najnoviji projekat „Smile when you kill me“, doneo mu je turneju širom sveta, a njegova energija obećava najluđu noć u Beogradu.

Pravo sa Ibice dolazi i Lea Dobričić, harizmatična devojka koja je u finalu jednog od najpoznatijih di-džej takmičenja, osvojila prvo mesto među izvođačima iz čak 17 svetskih zemalja.

Love District će i ovog puta zasijati u raznim bojama i pozitivnoj energiji, a organizatori podsećaju posetioce da dođu obučeni u šarene odevne kombinacije i zajedno slave ljubav.

Sve ulaznice za treći Love District rasprodate su, a organizatori savetuju da posetioci koji dolaze sa pozivnicama, ispred BelExpo centra budu najkasnije do 23h. 

 

 

 Sve spremno za najveću šarenu žurku u Srbiji

Sve spremno za najveću šarenu žurku u Srbiji

 

 

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji. Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Good Groove, Carl Craig, Kevin Saunderson, Martin Ten Velden, James Zabiela, Silicone Soul i mnogi drugi. Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji.

Jungle Tribe je organizacija koja se bavi neobičnim putovanjima širom sveta. Tokom godine sa Jungle Tribe-om otputuje više od 5.000 mladih ljudi kako u glavne evropske metropole tako i na destinacije poput Indije, Tajlanda, Meksika, Kube, Maroka i Vijetnama. Kolektiv je poznat i po organizovanju „Freak show“ žurki.