Home

VESTI

Švajcarski mag Detroita u klubu “The Tube”

No Comments Najave

Švajcarski mag Detroita u klubu "The Tube"Švajcarski di džej i producent Deetron, koji spada među najkvalitetnije predstavnike detroitske škole u Evropi, nastupiće u petak (26.10) u klubu “The Tube”.
  

Iako Deetron u svom repertoaru krstari i kroz electronic, house i soul njegova muzika se najčešće opsuje kao topli tehno sa dušom Detroita. Ipak, poznat je postao po svojoj 3-deck veštini miksovanja i setovima u kojima su malo zamagljene linije između house-a, techna i detroitskih klasika.
  

Pravo ime ovog vrsnog umetnika je Sam Geiser a, između ostalih, izdavao je i za etikete kao što su “Intec” (Carl Cox), “Music Man” (Samuel L Session) and “Ongaku”.  Njegova detroizirana “Miss suave” dugo je bila jedna od himni densflorova širom sveta, a domaća publika će osim Deetrona u petak moći da čuje i jednu od naših najpoznatijih dama  za di džej pultom Tijanu T.

 

 

 Švajcarski mag Detroita u klubu "The Tube"

Švajcarski mag Detroita u klubu "The Tube"

 

 

Dan kasnije muziku će puštati Kobe i Wise D, dok će se u četvrtak održati druga po redu mešap žurka “Tjubizam i renesansa”. Ovo veče je novitet ove sezone i okuplja rezidente “Sounda”, “Povetarca” i O.U.R. bara odnosno Ognjena Krstića, Miss Milli, Slipija i Dooshan-a. Karta za nastup Deetron-a će do 01 sat koštati 200, a posle 400 dinara, dok se ulaz na druge dve žurke ne plaća.