Home

VESTI

Švajcarac sa novim Tech-House alter-egom u Beogradu

No Comments Najave

Švajcarac sa novim Tech-House alter-egom u BeograduU petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda – ROBMATIC!
  
ROBMATIC je nova sjajna zvezda na Tech-House horizontu i njegov novi EP sa 2 numere “THE BREAKER”  nam to dokazuje. Naslovna numera “THE BREAKER” je moćno oružje za dancefloor, producirano tako da se upotrebi na vrhuncu svakog DJ set-a,

   

Dok druga numera “DANCE BABY” ima izuzetno interesantne perkusione paterne, koji se perfektno slažu sa vokalnim deonicama i pumping bass line-om. Zajedno čine savršen paket koji je potreban svakoj ozbiljnoj muzičkoj kolekciji. 

 

Ovaj EP je izdala kuća SIRUP Music (vodeća švajcarska dance music entertainment kompanija), preko svog PinkStar Records Sub-Labela. ROBMATIC je novi alter ego ROBY ROB-a za House & Tech House muziku.

ROBY ROB je velika švajcarska DJ i MC zvezda, producent, muzičar i kompozitor. On je jedan od najpoznatijih švajcarskih House i R’N’B – Hip-Hop umetnika, slavan širom sveta.

 

 

 Švajcarac sa novim Tech-House alter-egom u Beogradu

Švajcarac sa novim Tech-House alter-egom u Beogradu

 

 

Između 2002. i 2017. godine, ROBY ROB (39) je objavio više od 50 hit pesama, sarađujući sa 6 velikih svetskih zvezda. Čak 35 numera uradio je sa DJ ANTOINE-om (hitovi poput: “DA ROOF IS ON FIRE”, “GOOD MORNING SAINT TROPEZ”, “WHERE IS THE PARTY? / WO GEHT DIE PARTY AB?” ), a sledila je saradnja sa zvezdama kao što su: MIKE CANDYS (“IN THE BEGINNING / SMILE” ), REMADY (“WORK YOUR P**Y”, “MOVE IT”), JACK HOLIDAY (“RAISE YOUR HANDS UP”), MR. DA-NOS (“BALKAN CAN YOU HEAR ME” / “NANA HEY KISS HIM GOOD BYE”), CHRISTOPHER S („PLANETS“)… itd. Samo pogledajte i poslušajte ove velike hitove na Internetu, muzičkim TV i radio stanicama, gde su u njima uživale desetine miliona ljudi.

 

 

Švajcarac sa novim Tech-House alter-egom u Beogradu

Švajcarac sa novim Tech-House alter-egom u Beogradu

 

 

Ovi hitovi su izdati na više od 80 albuma / kompilacija u 72 zemlje. Roby Rob je prodao više od tri miliona nosača zvuka i osvojio čak 14 zlatnih ploča.

Ovog petka slušaćete ga u novom Tech-House izdanju ROBMATIC na gradskom splavu LASTA, a pored njega nastupiće Peppe i Miloš Starčević.