Home

VESTI

Sutra prve muzičke zvezde na Refractu!

No Comments Najave

Britanski sastav Belleruche U petak 21. maja sa početkom od 22:30h na novoj lokaciji u Bioskopu Balkan nastupaju prve muzičke zvezde ovogodišnjeg Refract festivala: čuveni francuski izvođač Kid Loco i britanski sastav Belleruche sa etikete Tru thoughts, koji mnogi nazivaju mešavinom  Brand New Heavies, Portishead, Nine Simone, Erike Badu.

Pred svoj nastup u Beogradu Kid Loco koji je radio  sa veliki muzičkim zvezdama kao što su Jarvis Cocker (Pulp), Mogwai izjavio je  kako obožava bend Belleruche sa kojim nastupa u Bioskopu Balkan i da mu je jedini cilj u Beogradu da natera ljude da plešu.

Belleruche su upravo završili svoj novi album koji će se pojaviti tokom jeseni, takođe prvi put nastupaju u Beogradu i najavljuju odličnu svirku sa obeležjima trip hopa, swinging jazza, soula i predivnog glasa Kathrin deBoer. Domaća podrška je Side One.

 

U subotu 22. maja sa početkom od 22:30h, takođe u Bioskopu Balkan očekujemo nastup najkvalitetnijih imena sa elektronske muzičke scene. Michael Mayer i Superpitcher su pravi parti mejkeri i prezenteri onog istinskog berlinskog underground zvuka sa čuvene KOMPAKT etikete, koji svakako neće ostaviti beogradsku publiku ravnodušnom. 

 

 
Čuveni francuski izvođač Kid Loco
 Čuveni francuski izvođač Kid Loco

Domaću podršku će pružiti Vlada Janjić.

Karte za oba događaja po ceni od 900 din možete još uvek nabaviti u Bilet servisu, KC Grad (Braće Krsmanović 4) i online na www.iticket.rs