Home

VESTI

Surgeon (Dynamic Tension, UK) 14.11. @ Drug§tore

No Comments Najave

Surgeon (Dynamic Tension, UK) 14.11. @ Drug§toreU saradnji sa Filipom Xavijem, tehno producentom i DJ-em iz Beograda koji je dobro poznat ljubiteljima tehno zvuka u Srbiji i šire, klub Drug§tore organizuje veliki rejv ovog vikenda.

  

“Verovatno najbolji tehno DJ na svetu”, kako kažu ljudi iz FACT magazina, Anthony Child, poznatiji kao SURGEON, dolazi u petak 14. novembra u klub Drug§tore. Surgeon je vodeća figura tehno scene u Velikoj Britaniji od 1994. godine.
  

Tri albuma izdata za Tresor etiketu, više izdanja za Counterbalance i Dynamic Tension su Surgeon-u učvrstila vodeću poziciju na svetskoj tehno sceni. Tehno obojen industrijskom atmosferom njegov je zaštitni znak i dokazuje da ono što je teško često jeste i pametno i za ples. Surgeon je svojim zvukom uticao na producente oko berlinskog Berghajna kao što je Marcel Dettmann. U svom nastupu, Surgeon briše liniju između DJ seta i lajva. Miljenik je najnovijih tehnologija koje su sastavni deo njegovih eksperimenata. Neka od imena za koje je Surgeon radio remikse su: Dave Clarke, Luke Slater, Green Velvet, Hardfloor, Thom Yorke (Radiohead), Mogwai, Coil, Moderat, Scuba…

 

Na kraju, sigurno možemo da tvrdimo da je Surgeon jedan od najtraženijih tehno DJ-eva današnjice. To pokazuje i interesovanje publike za ovaj događaj. Očigledno je da Surgeon ima veliku bazu poklonika u Srbiji.

 

URGEON (Dynamic Tension, UK)
www.dj-surgeon.com/
www.soundcloud.com/dynamic-tension

Domaću podršku čine:

Filip Xavi, rezident kluba Drug§tore i čovek koji je ovog leta na poziv Dashe Rush nastupao u legendarnom berlinskom klubu Tresor;

Lag, promoter underground scene u Srbiji i još jedan naš DJ koji je nastupao u Tresor-u;

Stevie Whisper, nosilac tvrđeg zvuka u ekipi Mystic Stylez i osnivač GLO$$Y serije žurki.

 

 

 Surgeon (Dynamic Tension, UK) 14.11. @ Drug§tore

Surgeon (Dynamic Tension, UK) 14.11. @ Drug§tore

 

 

Filip Xavi (Subsist / Sonntag Morgen)
www.soundcloud.com/filip_xavi

Lag (Mord)
www.soundcloud.com/lag

Stevie Whisper (Mystic Stylez / GLO$$Y)
www.soundcloud.com/steviewhisper

Karte za ovaj događaj se mogu kupiti u Bivšem baru (Kosovska 32) po ceni od 700rsd kao i na ulazu kluba 14.11. po ceni od 700 rsd pre ponoći i 900 rsd posle ponoći.

SURGEON BOILER ROOM

FACEBOOK EVENT

ADRESA: Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova (okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58) MAPA

 

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:
www.facebook.com/drugstore.beograd
www.twitter.com/clubdrugstore
www.instagram.com/clubdrugstore

SURGEON (Dynamic Tension, UK) 14.11. klub Drug§tore
Domaća podrška: Filip Xavi, Lag i Stevie Whisper