Home

VESTI

Summer Stage Bitefartcafe-a Vas poziva

No Comments Najave

Vasil Hadžimanov

Summer Stage Bitefartcafe-a sa ponosom najavljuje jazz koncert: Vasil Hadžimanov, Marko Đorđevic i Branko Trijić! Ovaj fantastični Power trio ima dugogodišnju tradiciju nastupanja u Bitefartcafe-u, ali ce ovo biti njihov prvi nastup na Letnjoj Sceni Bitefartcafe-a!

Koncert za sve muzičke ukuse ce biti svojevrstan world fusion triju vrsnih muzičara i njihovih iskustava, stečenih školovanjem i nastupanjem na svetskoj muzičkoj sceni.
 
Koncert će se održati u četvrtak, 16. 07, sa početkom od 22h, ulaz je slobodan!

 
Vasil Hadžimanov (klavijature)- kao muzičar i više je nego poznat beogradskoj publici! Predvodi svoju grupu VASIL HADŽIMANOV BAND. Njegova ideja o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova i zapadnih modernih muzičkih stilova (jazz, funk, world music…) u njegovoj muzici je u potpunosti autentična i predstavlja nov pristup džez muzici.

 

Clubbing rs i Summer Stage Bitafartcafe Vam pokljanjaju 10×2 koktela za ovaj koncert. Zainteresovani mogu da se prijave na email info at clubbing dot rs, koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"Power trio"

 

 

Power trio u Bitefartcafe-u
 
Marko Đordjević (bubnjevi)- svirao je sa nekim od najistaknutijih muzičara današnjice. Matt Garrison, Eric Lewis, Wayne Krantz, Eli Degibri, Jonah Smith samo su neka od imena iz karijere u kojoj je snimio oko 50 albuma i imao hiljade živih nastupa širom sveta. Predvodi svoju grupu “SVETI”, za koju piše originalnu muziku inspirisanu balkanskom etno tradicijom.
 
Branko Trijić (gitara)- svirao je sa Vasilom Hadžimanovim, Slobodanom Trkuljom, kao i kultnim bendom Deca Losih Muzičara. Predvodi svoju grupu KONZILIJUM. U svojoj muzici koristi balkanske ritmičke i melodijske motive, što njegovo moderno i kreativno sviranje čini posebno interesantnim.

 

 

 

Sve informacije mogu se dobiti na telefon 063/594294.