Home

VESTI

Summer stage 2010 BitefArtCafe

No Comments Najave

Summer stage 2010 BitefArtCafeVeliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da nakon dve uspešne letnje sezone, Summer Stage BitefArtCafe-a i ovo leto nastavlja u još veselijem muzičkom duhu.

Najbolji letnji clubbing i definitivno Vaš izbor ovog vrelog leta nalazi se u strogom centru grada, na Kalemegdanskoj  tvrđavi, na teniskim terenima.  

Najlepša muzička oaza Beograda koja odiše neodoljivim spojem istorije i urbanog lifestyle-a.

Prostor je u potpunosti opremljen profesionalnom “stage” rasvetom i kvalitetnim ozvučenjem za podršku, kako klupskih bendova, tako i koncerata izvođaca autorske muzike. Za potpuni ugođaj naših vernih gostiju obezbeđeno je četiri kilovata ozvučenja i izmedju ostalog i to je jedan od razloga da sve što se događa na sceni Summer Stage-a zvuči perfektno!  

 

 

 Summer stage 2010 BitefArtCafe

 Summer stage 2010 BitefArtCafe

 

Za otvaranje letnje sezone BitefArtCafe najavljuje vrhunski muzički program.

Otvaranje u petak 11 Juni rezervisano je za svirku LOCO benda, najvećeg favorita publike & najtraženijeg beogradskog cover benda. Total cover power all night long !

Drugog dana nove letnje sezone, u subotu, 12 Juna od 23h nastupiće Perpetuum Mobile, bend koji je poznat nasoj publici po Disco / House repertoaru & fantastičnom scenskom nastupu i jedan su od glavnih nosilaca muzičkog koncepta BitefArtCafe-a!

Pozivamo Vas sve na vrhunski hedonizam ovog vrelog leta na Summer Stage-u BitefArtCafe-a.