Home

VESTI

Summer party’s uz Tuborg

No Comments Najave

Summer party’s uz Tuborg, DJ-eve i brojne nagrade

Ukoliko leto provodite u Vašem gradu a željni ste dobrog provoda, muzike i zabave, onda obratite pažnju na Summer party's koji će se održati ove nedelje kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije.

 

Summer party će se u Beogradu održati u nedelju 02.avgusta u lokalu Shine 1, na Makiškoj strani Ade Ciganlije sa početkom u 17h!

 

U organizaciji ove Summer promo žurke, lokalu Shine će se priključiti i Tuborg tim, koji će pružiti promotivnu i tehničku podršku, što uključuje izbor DJ-eva i obezbeđivanje nagrada i raznih drugih iznenađenja.

Da bi se rashladili, zabavili i osvojili nagrade potrebno je samo da se pojavite na vreme na mestu dešavanja! Ulaz na Summer party je slobodan! Vidimo se!

Lista ostalih Summer party-ja:

 

Summer party’s uz Tuborg, DJ-eve i brojne nagrade

 

 

Lista ostalih Summer party-ja:
29.jul od 16h – Bazeni Prestiž, Paraćin
30.jul od 20h – lokal Voz, Pančevo
31.jul od 21h – lokali Alessandro, Status i Infinity, Vranje
01.avgust od 20h – lokal Fly Fly, Kragujevac
02.avgust od 17h – lokal Shine 1 (Ada Ciganlija, Makiška strana), Beograd  

 

 
Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih se izdvajaju Green Fest, potom Green Beat i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.


Tuborg Green u skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa aktivirao je kampanju „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, a sve u cilju smanjenja rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.