Home

VESTI

SUBTERRANEUS @ Klub Baraka

No Comments Najave

SUBTERRANEUS @ Klub BarakaPetak 13-i je dan za erupciju svih neočekivanih situacija koja onda prepričavamo do sledećeg petka 13-og jer kome da bude jasno zašto se sve uvek sruči na nas baš tog dana.

 
E pa evo zašto. Tim ruskih naučnika (!) došao je nedavno do šokantnog saznanja: svakog petka 13-og mi, smrtnici, dobijamo priliku da zavirimo u svet besmrtnih glava Podzemnog Sveta.

 

Ali ko to da zna kad su poslednji spisi o tome nestali još negde kad je Neron pijan spalio Rim. Jebiga.

Uglavnom, gnjili demoni i vatrene kugle tog dana, vođeni najboljom namerom i žalom za kvalitetnim izdobitkom, pokušavaju da nam skrenu pažnju na sebe, samo što njihova vizija poukovanja uglavnom podrazumeva dekapitacije frizbijem i mačke u mikrotalasnoj.

Poenta priče je da je ekipa iz Barake, u saradnji sa pomenutim naučnicima, konačno ponovo sintetisala drevni recept za otvaranje Podzemnog Portala i planira da ga stručnoj i zainteresovanoj javnosti demonstrira prvog dolazećeg petka trinaestog: dakle, u petak trinaestog.

 

 

 SUBTERRANEUS @ Klub Baraka

SUBTERRANEUS @ Klub Baraka

 

 

Vodiči kroz ovo nesvakidašnje iskustvo biće nam ekipa delimično humanizovanih stvorova iz Podzemlja izmilelih prilikom testiranja recepta. Sa sobom su doneli i kejsove pune neke sumanute muzike.

DR.ADJI
( Vibe Yourself DJ Team, Drugstore Records/ DSR Digital )
www.soundcloud.com/dr-adji
www.facebook.com/Dradji
www.mixcloud.com/dragisa-dradji-pujevic/

ANTRAX
( The Sound of Ibiza, Atonal )
www.soundcloud.com/antrax
www.facebook.com/pages/DJ-Antrax/40425288769
www.mixcloud.com/aleksandar-antrax-dimitrijevic/

MIOZZ
( The Sound of Ibiza )
www.soundcloud.com/miozz
www.mixcloud.com/TheSoundOfIbiza/

Ulaz: Do ponoci za devojke free
– Posle ponoci 200din