Home

VESTI

Subotički DJ-evi za pomoć ugroženima u poplavama

No Comments Najave

Subotički DJ-evi za pomoć ugroženima u poplavamaUsled izuzetno teške situacije u kojoj se Srbija nalazi, Subotički DJ-evi su još jednom pokazali da umeju da se ujedine i pokažu solidarnost i humanost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija.

  

Tako je zajedničkim snagama, u rekordnom roku i u saradnji sa Crvenim Krstom Subotica, organizovana manifestacija „UNITED DJ's – POMOĆ ZA POPLAVAMA UGROŽENA MESTA“, koja će se održati u subotu, 24. Maja 2014. godine u klubu „Pogon“ u okviru fabrike „Mladost“ u Subotici.
  

Na ovom dešavanju će nastupiti 26 Subotičkih DJ-eva, na 2 stage-a. Broj DJ-eva zainteresovanih za učešće u ovom poduhvatu je daleko veći, međutim zbog ograničenih tehničkih mogućnosti nisu svi mogli biti uključeni u isti.

 

Pored onih koji učestvuju u organizovanju samog događaja, svoju nesebičnu pomoć i podršku pružile su i mnoge firme i organizacije koje su besplatno pružile svoje usluge u vidu obezbeđivanja tehničke podrške, prevoza, štampanja propagandnog materijala, ustupanja marketinškog i medijskog prostora, ali i pojedinci koji su se bez oklevanja odazvali pozivu organizatora.

Cena ulaznice je 200 dinara do 23h, posle 23h cena će biti 300 dinara. Pored toga u „Pogonu“ će biti postavljene i kutije Crvenog Krsta za dobrovoljni prilog, a sav prihod koji bude prikupljen ove večeri biće upućen Crvenom Krstu Subotica koji će ta sredstva rasporediti po prioritetima.

 

 

 Subotički DJ-evi za pomoć ugroženima u poplavama

Subotički DJ-evi za pomoć ugroženima u poplavama

 

 

Program počinje u 20h.

 

Organizatori pozivaju ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka, ali i sve one koji žele da pomognu, da dođu u što većem broju i podrže ovu manifestaciju i time pomognu onima koji sada proživljavaju možda najteže trenutke svojih života.

Takođe, nedelju dana kasnije, 01. juna 2014. godine, isto dešavanje biće održano i u caffe-u Sax u centru Subotice.