Home

VESTI

Studio Smijeha u Domu omladine

No Comments Najave

Studio Smijeha u Domu omladine U Domu omladine 27. januara zabavljaće vas vesela stand up družina iz zagrebačkog Studija Smijeha! Nastupaju: Marina Orsag, Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Tihomir Paravina i Goran Furjan. Program počinje u 20 h.

Sa prvim StandUpFestom nedavno održanim u Domu omladine Beograda probli smo led – domaća publika je sa oduševljenjem prihvatila humor stand up komičara iz svih ex-YU republika.

Standup.rs i Dom omladine Beograda nastavljaju sa dobrom tradicijom organizacijom  novih nastupa komičara iz regiona!

 

Studio Smijeha je “comedy club” iz Zagreba i nudi nudi vrhunsku zabavu u obliku stand up komedije (bilo profesionalne ili amaterske, strane ili domaće), improv komedije i druge zabavne sadržaje.

Marina Orsag

Prva profesionalna stand up komičarka sa Balkana. U svojoj šestogodišnjoj karijeri ima preko 800 nastupa. Ima metar i želju da naraste.

 

Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan.Dupli rogovi joj ne daju mira. Ne drži je mesto, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta.

Vlatko Štampar

Komičar Studija Smijeha koji iza sebe ima preko 400 nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji. Velikim talentom kao i stasom pokazuje da je stand up komedija nešto čime namerava da se bavi još dugo.

 

Živi na visokoj nozi i za praznike ne voli da se oblači u žensku odjeću!

 

 Studio Smijeha u Domu omladine

Studio Smijeha u Domu omladine

 

 

Aleks Curać Šarić

Kako sam kaže, improvizacija i komunikacija s publikom najveći su mu kvaliteti kojima već petu godinu zabavlja publiku širom Hrvatske, a i šire.

 

Tihomir Paravina

Povremeno  svira synthesizer  i peva u pogrešnom tonalitetu, ali priznaje kad pogreši.

Već treću sezonu stalni je član postave Studija smijeha gde nastupa svake nedelje i u svojoj karijeri ima preko 300 nastupa.

Goran Furjan

Započeo je stand up karijeru u rodnom Varaždinu 2007. godine. Večiti je polaznik prijemnih ispita, ali nikad student.Iza sebe ima 400 nastupa i već četvrtu sezonu je rezident komičar Studija Smijeha.

Čovjek koji je prvo morao da nauči hrvatski da bi nastupao u Zagrebu.

Komičar koji je toliko dlakav da ostali komičari na plaži igraju pikado sa ping pong lopticama sa čičkom, a tabla je njegovo telo!

Ulaznice su u prodaji na blagajni DOB-a po ceni od 300 dinara.