Home

VESTI

“Struktura” i Soul Print u DOT-u

No Comments Najave

"Struktura" i Soul Print u DOT-uKako bi mesec oktobar bio ispraćen u velikom stilu, klub “Dot” je na program za ovaj vikend postavio dve uzbudljive žurke: petak 30. oktobar rezervisan je za prvu epizodu novog serijala “Struktura” u režiji DBDZ ekipe, a subota 31. oktobar biće povećena čuvenom domaćem party brendu Soul Print Recordings.
 

Inspirisana čistim minimalnim, modernim zvucima etiketa kao što su FUSE, Vekton Musik i Baile Musik, DBDZ ekipa odlučila je da ove muzičke pravce predstavi beogradskoj publici kroz serijal žurki pod imenom “Struktura”.
 

Prvo izdanje Strukture na programu je ovog peka, 30. oktobra u klubu Dot, a publici će se koz svoje DJ setove predstaviti Dušan Lazarević (23h-01h), Milovan Stojanović b2b Aleksa Ašanin (01h-04h) i Kristijan Šajaković (04h-06h). Ulaz u klub biće besplatan do ponoći, nakon čega će se na ulazu prodavati karte po ceni od 200 dinara.
 

 

 "Struktura" i Soul Print u DOT-u

"Struktura" i Soul Print u DOT-u

 

 

Poslednjeg dana oktobra u Dot stiže Soul Print ekipa i donosi deep house veče za pamćenje! Soul Print Recordings pokrenuo je beogradski DJ i producent Zoran Petkovski aka DJ Petko, a u timu je još i duo Akioki, kao DJP. Saradnja na relaciji Akioki – DJ Petko postoji već skoro deset godina pa je tokom 2010. pokrenut i Soul Print, kao mala digitalna izdavačka kuća. Pre nekoliko godina pridružio im se Đorđe (DJP) i njegovim dolaskom unesena je i nova energija u projekt i stvorena kritična masa za veće stvari. U subotu, 31. oktobra, Soul Print ekipa nastupiće u punom sastavu, a Petko, Akioki i DJP donose kako sveže trake, tako i neke od omiljenih deep house hitova. 

 

Ulaz u Dot biće besplatan do pola 1 posle ponoći, nakon čega će se naplaćivati karte po ceni od 300 dinara.