Home

VESTI

Strava i užas Dobračine ulice, Halloween žurka

No Comments Najave

Strava i užas Dobračine ulice, Halloween žurkaPostoji jedno veoma poznato, dobro skriveno mesto na Dorćolu, na adresi Dobračina 17, koje će tokom Noći veštica postati most izmedju sveta živih i sveta mrtvih.

  

Kako se već kroz vekove veruje da se tog dana duhovi vraćaju na zemlju, trebalo bi napraviti prikladan doček. Osam ozbiljnih momaka potrudiće se da budu najbolji domaćini kako za vas tako i za goste s onog sveta , stoga možete očekivati misteriozan provod uz odličnu muziku.
 

Ukoliko ih ne prepoznate, dvojac ZWEIN, Mancha, Panić, Kid Kimi, Vuk Smiljanić, John Belk i Goran Starčević, 31. oktobra smenjivaće se za DJ pultom i svi ćemo zajedno djuskati za ovaj praznik. Maske za Halloween veče su obavezne i ulaz će se naplaćivati tokom cele večeri i cena karte će iznositi 250 dinara.

 

 

 Strava i užas Dobračine ulice, Halloween žurka

Strava i užas Dobračine ulice, Halloween žurka

 

 

Rezidenti kluba, Nemanja Tankosić i Nenad Jovanović koji stoje iza projekta ZWEIN, poznat beogradskoj publici i šire, klaberima će obezbediti krvavu i nezaboravnu žurku. Mancha i Panić, dva stara znalca razdrmaće tlo pod nogama i namamiti stidljive posetioce da se pridruže na podijumu, dok će Kimi i Vuk Smiljanić obezbediti odličnu atmosferu za pronalaženje naivnih žrtvi u mračnim hodnicima kluba. John Belk iliti Matija Sokić pored izbora dobre muzike, biće zadužen za sprovodjenje mrtvih duša, a Goran Starčević će se te večeri pobrinuti da naše drage prijateljice bezbedno na svojim metlama stignu kući. Strava i užas su tu iza ćoška.