Home

VESTI

Steve Bug u klubu Tube

No Comments Najave

Steve Bug u klubu TubeJedan od nekolicine trendsetera na nemačkoj i svetskoj sceni elektronske muzike, Steve Bug je obeležio destogodišnjicu postojanja etikete Poker Flat kompilacijom “All In" – gostuje u našoj prestonici.

 

Predstavljajući klasične, aktuelne i ekskluzivne numere najtalentovanijih producenata koji su za 10 godina postojanja obeležili katalog ove diskografske kuće – na globalnom nivou pozicionirane kao jedan od glavnih izvora futurističkog hausa.

 

Imena kao što su Trentmoller, John Tejada, DJ T, Guido Schneider, Detroit Gand Pubahs, Russ Gabriel, Argy, Jerome Sydenham, Martin Buttrich, Martin Landsky i mnogi drugi.

 

Istovremeno Steve Bug je objavio i novi studijski album “Collaboratory” na kome se kao gosti i saradnici pojavljuju Clé, Cassy, Donnacha Costello, Simon Flower ali i nove miks kompilacije u serijalima Lab za londonski NRK, Bugnology, Green and Blue koji, kao i brojni dosadašnji miks albumi objavljivani za serijale renomiranih klubova Cocoon, Fabric ili FUSE, iznova demonstriraju prefinjenu muzičku selekciju i superiornu DJ tehniku i stil ovog jedinstvenog deep i tech house majstora.

 

 

Steve Bug u klubu Tube

Steve Bug u klubu Tube

 

Pamtimo ranije nastupe Steve Bug-a, jednog od nekolicine omiljenih DJ-a beogradskih klabera naklonjenih sofisticiranom, eklektičnom house zvuku, kao višecasovnu demonstraciju istinskog talenta i inovativnosti ali pre svega kapaciteta da kombinacijom retro bas linija, svedenog haus gruva, sofisticiranih melodija, minimalističkog fanka i tehna zavede publiku i zabavi plesni podijum, izmami osmehe na lica, izazove i po nekoliko poziva na bis i produži radno vreme kluba…

Domaća podrška Vlada Janjić i Gordan Paunović

www.pokerflat-recordings.com
www.thetube.rs

Pretprodaja ograničenog broja ulaznica po ceni od 500 dinara od 01.10. u Disko baru Mladost, Karadjordjeva 44 (vaze ulaznice kupljene za 16.4. kada je zbog problema u avio saobracaju odlozen nastup)