Home

VESTI

Steve Bug se vraća u Depo 17. oktobra

No Comments Najave

Steve Bug se vraća u Depo 17. oktobra Berlinski DJ Steve Bug nastupiće 17. oktobra u beogradskom Depou (Travnička 3) u Savamali u okviru „15 Years of Poker Flat“ turneje. Jedan od omiljenih nemačkih disk džokeja i producenata, odvojio je novi termin za beogradsku publiku posle serije odličnih novih izdanja i jednog od najboljih „Boiler Room“ nastupa u 2014. godini!

  

Ove godine slavi 15 godina sopstvene „Poker Flat“ etikete koja je nedavno dostigla impresivnih 150 izdanja. Ulaznice za ovu veliku žurku prodaju se na blagajnama Doma omladine, Bilet centra, Corner Shop-ovima i drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po prvoj ceni od 590 dinara.

  

„Uvek se provedem ludo u Beogradu i to iz više razloga, uvek mi je to tačka na mapi na koju se vraćam sa posebnim zadovoljstvom“, deo je prošlogodišnjeg intervjua koji je Steve Bug dao pred jedan od svojih, već tradicionalno uspešnih nastupa pred ovdašnjom publikom. Kultni producent, ili kako ga je prestižni magazin „Resident Advisor“ prozvao „Gentleman of Techno“, iz svoje baze u Berlinu putuje kao favorit na sve važnije svetske festivale, ne zaobilazeći pritom odabrane klubove, gde uz istančan ukus i veštinu punu finesa jednako pokreće zahtevne poznavaoce elektronske muzike i one kojima je njegovo ime sa punim pravom sinonim za odličan provod.

 

Danas su objavljena i njegova nova dva remiksa za novi singl „Love Song“, skinut sa poslednjeg albuma koji potpisuje Deetron u saradnji sa Seth Troxlerom. Zanimljivo je da je ovo prvo izdanje posle više godina koje Steve Bug izdaje pod kultnim pseudonimom Traffic Signs. Pre tog, u julu ove godine izdao je i „Pelican Glide EP“ što je ujedno 150. izdanje njegove izdavačke kuće „Poker Flat“. Sa ovog maksi singla izdvojila se odlično primljena numera „Till It’s Gone“ na kojoj gostuje pevačica Dehlia De France, dok je spot radio dizajn studio „Zeitguised“. Listi novih studijskih radova uskoro će se pridružiti i remiksi za novi singl koji na jesen sprema Laurent Garnier!

 

 

 Steve Bug se vraća u Depo 17. oktobra

Steve Bug se vraća u Depo 17. oktobra

 

 

Posebno dobar prijem imala je nedavno jedna od ključnih traka sa poslednjeg studijskog albuma „Noir“, nova verzija singla „No Adjustment“, koji je ubrzo postao pouzdan deo nastupa brojnih drugih disk džokeja širom sveta. Dugovečnost Bagove izdavačke kuće Poker Flat, čiji katalog sadrži radove autora kao što su Trentmoller, John Tejada, Martin Landsky, Vince Watson, Mihai Popoviciu, Alex Niggeman ili Martin Buttrich, pozicionira ovu etiketu globalno kao jedan od glavnih izvora savremenog hausa.

Posle ovogodišnjeg nastupa u berlinskom superklubu Berghain, prvog „Bolier Room“ miksa, te brojnih nastupa u Evropi, uključujući i ovogodišnji Dimensions festival, domaću podršku Steve Bugu pružiće Tijana T. Pored nje, za DJ pultom biće i ovdašnjoj publici dobro poznati disk džokeji Vlada Janjić i Gordan Paunović.

„Džentlmen tehna“ voli da nastupa pred beogradskom publikom
Steve Bug se vraća u beogradski Depo 17. oktobra!