Home

VESTI

Steve Bug prvi put u Novom Sadu!

No Comments Najave

Steve Bug prvi put u Novom Sadu!Kreator ukusa, trend-setter, producent čiji stil je uticao na globalnu scenu elektronske muzike, višestruki umetnik – Steve Bug, dolazi u Novi Sad! Posvećeni, energični i pretalentovani ambasador elektronske muzike iz Nemačke pokazaće svoj raskošni muzički opus 12. aprila u SKCNS Fabrika, u okviru Burn residency polufinalnog takmičenja.

  

Nakon prošlogodišnjeg finalnog takmičenja, na kome je nastupio Adam Beyer i za koje se tražila ulaznica više, kao i događaja sa Dave Clarkeom i Silicon Soulom, Happynovisad organizacija nastavlja u istom ritmu i publici predstavlja još jedno veliko ime iz sveta elektronske muzike, čime doprinosi da Novi Sad bude postavljen na svetsku mapu muzičkih događaja.
 

Pored Steve Buga, iste večeri nastupiće i Dejan Milićević, Lea Dobričić, čija karijera je lansirana upravo na ovom takmičenju u Novom Sadu, zatim Marko Milosavljević, Vlada Janjić, Vladimir Aćić, Fakir, Klaus, kao i finalisti Burn residency takmičenja. Ovaj događaj će biti jedinstvena prilika da pored ekskluzivnog dj seta Steve Buga, prisustvujemo odabiru ko će od domaćih takmičara, narednih godinu dana, harati klubovima širom Evrope.

 

 

 Steve Bug prvi put u Novom Sadu!

Steve Bug prvi put u Novom Sadu!

 

 

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 10. marta putem sajta www.gigstix.com, a u prodaji će se naći veoma ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 490 din. Cena ulaznica u pretprodaji iznosiće 690 din, dok će finalna cena biti 990 din. Napominjemo da su poslednjih nekoliko događaja u organizaciji Happynovisad bili rasprodati, i time apelujemo da svi zainteresovani obezbede ulaznice na vreme.

Pridružite nam se i pratite nas na:
www.on.fb.me/NII778
www.happynovisad.com