Home

VESTI

Stephan Bodzin prvi put u Beogradu!

No Comments Najave

Stephan Bodzin prvi put u Beogradu!Trendeseter globalne tehno scene STEPHAN BODZIN prvi put u Beogradu!

  
Nemački producent i kompozitor Stephan Bodzin, dugo iščekivano ime kada je reč o muzičarima koji predstavljaju tehno zvuk, konačno će se naći pred beogradskom publikom u subotu, 25. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3). Podršku će mu pružiti domaći muzičari Kristijan Molnar, Roxa i Nikola Mihailović.

  

Ovaj trendseter globalne tehno elektronske scene razlikuje se od ostalih muzičara tog muzičkog žanra po svojoj autentičnosti, kako muzike koju producira, tako i nastupom, koji je jedinstven i tokom kojeg koristi veliki broj sprava i instrumenata, stvarajući neverovatnu energiju. Pre ulaska u vode elektronske muzike, Stephan Bodzin je komponovao za prestižna evropska pozorišta – „Goethe Theatre“ u Bremenu i „Ikarus Dancing-Theatre“ u Austriji. Radio je remikse Frankie Goes To Hollywood i Sinead O’Connor, a njegova produkcija može da se opiše kao fuzija hipnotičke muzike sa veoma realnim i nezaboravnim  melodijama.

 

 

 Stephan Bodzin prvi put u Beogradu!

Stephan Bodzin prvi put u Beogradu!

 

 

Karte za beogradski nastup Stephana Bodzina, u produkciji „Blendera“, mogu da se kupe u okviru prodajnih mreža „Eventim“ i „Gigstix“.

FB event   

Stephan Bodzin Boiler Room Berlin Live Set