Home

VESTI

Stefan Pompenjak: Šarm pariske bohemije u baru “Brankow”

No Comments Najave

Stefan Pompenjak: Šarm pariske bohemije u baru “Brankow”Di džej Stefan Pompenjak, poznat po nastupima na modnim revijama Gučija i Iv Sent Lorena, holivudskim džet set žurkama Mika Džegera i Kameron Diaz, ali i saradnji sa Madonom, nastupiće 12. jula u baru “Brankow“ u Beogradu.

  

Ovaj šarmantni Francuz je i autor čuvenih “lounge” kompilacija multimilionskih tiraža poznatog hotela “Costes” u Parizu.
  

Osim na modnim revijama i žurkama čuvenog pevača kultnog rok sastava “Roling stons“ i holivudske lepotice Kameron Diaz, Stefan je bio za di džej pultom u klubu “Indochine” u Cirihu na partiju američkog super-modela Kristi Tarlignton, jednog od zaštitnih lica brenda “Kelvin Klajn”. Takođe je vrteo ploče na “Les Venues de la Mode”, modnom ekivalentu filmskom Oskaru, ali ga je i dobitnica ovog prestižnog priznanja Nikol Kidman odabrala da pušta muziku na premijeri svog hita “Mulen ruž“ na čuvenom festivalu u Kanu.

 

Radio je i na londonskoj premijeri filma “Ali“, u kome Vil Smit i Džejmi Foks maestralno vode gledaoce kroz život bokserske legende Muhameda Alija, ali i na rođendanskoj proslavi kanadske glumice i mankenke Estele Voren u Njujorku, koja je imala naslovnu rolu u filmu Tima Bartona “Planeta Majmuna”. Na njegovom prvom albumu je pevao i Majkl Stajps, frontmen čuvenog američkog benda R.E.M., a čak ga je i pop kraljica Madona zvala da remiksuje pesmu “What it feels like for a girl”. Ipak, Stefan i danas, ipored silnih obaveza stiže da nastavi svoju rezidenturu u hotelu “Costes“, čije kompilacije odavno dostižu višemilionske tiraže.

 

 

 Stefan Pompenjak: Šarm pariske bohemije u baru “Brankow”

Stefan Pompenjak: Šarm pariske bohemije u baru “Brankow”

 

 

– Počeo sam da radim kao di džej u “Costesu“ 1997. godine, kad me je gospodin Žan Luis Kostes pitao da puštam muziku u restoranu hotela. Gostima se svidela muzika pošto je bila veoma eklektična, pa sam predložio da napravimo kompilaciju kao suvenir. Mislio sam bolje je imati CD nego da kupujemo pepeljare kao suvenire. Ljudima se to svidelo, pa smo počeli da pravimo serije diskova – priseća se svojih početaka ovaj “lounge” guru.

Muzika ovog francuskog romantičara se opisuje i kao šampanjski haus pošto veoma često nastupa pred džet set publikom. Ipak, osim svojih zavodljivih čilauta često u njegovim setovima ima mesta od nostalgične filmske, preko dab, do haus muzike.