Home

VESTI

StantonWarriors/190310/Plastic

No Comments Najave

StantonWarriors/190310/PlasticDominic Butler i Mark Yardley čine duo Stanton Warriors. A oni gostuju 19.03.2010. u klubu Plastic.

Teško je pronaći informacije o njima samima, ali je njihova karijera poznata mnogima.

Ako nemate njihov album ili trek, verovatno ste bar čuli neki njihov remix za Artful Dodger , Missy Elliot, Alter Ego, Azzido Da Bass, Fat Boy Slim, Mylo, Busta Rhymes, Freeform Five…

 

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa klubom Plastic, vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Stanton Warriors"

 

Mešavina electra, brakebeata, UK 2-stepa garažnog zvuka, odnosno Nu skool breaks.
To je stil elektronske plesne muzike, koji oni definišu.

 

 

 
StantonWarriors/190310/Plastic
StantonWarriors/190310/Plastic
Uzeli su garažni zvuk i doveli ga do neprepoznavanja. Izvrnuli, preokrenuli… probili mnogo zvucnika bezobraznim basevima i masivnim bitovima. Low down booty electro punkishness.

Igraju se house-om, electrom, hip-hopom i funk elementima.

Iz Bristola su, ali pripadaju podjednako svakom delu planete gde predstavljaju svoju produkciju i svoje DJ setove u renomiranim klubovima.

Često su osvajali nagrade publike i kritike za albume koji su bili u kategorijama sa albumima ljudi kao sto su Fat Boy Slim i Deep Dish, Dave Clarke, Danny Tenaglia…

Pesme sa Lost Files uvrstene su u u setove mnogih DJ-eva bez obzira na to kojim se oni muzičkim pravcem bave. Taj album je Mixmag uvrstio u 50 najboljih ikada.

Birali su odlične vokaliste i zapravo ih probili (Big Daddy Kane, Twista, The Beatnuts).

I pored vladavine trance DJ-eva na svim zvanicnim listama, nekoliko puta su proglasavani za najbolje u godini.

I u Plasticu, kao i u Fabricu ili bilo kojem drugom klubu koji ima tu ekskluzivu da ih ugosti, čućemo set koji će imati njihove originalne trackove, kao i neobjavljene edite i remixe.

Od underground house-a do apstraktnog hip-hopa sa svim što možda može da se nade između.

Objasniće čime su celu jednu dekadu uticali na muzičku industriju.

Ponovo. Jer uvek imaju da kažu nešto novo.