Home

VESTI

St. Valentine’s Weekend: Fedja Knajdl & kokteli za zaljubljene

No Comments Najave

St. Valentine’s Weekend: Fedja Knajdl & kokteli za zaljubljeneOve sedmice u klubu “The Tube” se održava St. Valentine’s weekend, tokom koga će se deliti besplatni kokteli za zaljubljene, ali će i gostovati jedan od zaštitnika DJ scene u BIH Fedja Knajdl.

   

Fedja Knajdl, koji dolazi u petak (14.02), već više godina je jedno od imena po kome se praktično prepoznaje elektronska scena u komšijskoj Bosni i Hercegovini. Poznat je po veoma dinamičnim setovima u kojima vešto prepliće house, tech i electronic-u, a kvalitetan zvuk i odlična atmosfera, koja ga po prvilu prati na svim nastupima, doveli su ga i do Amsterdama u kome trenutno živi.
  

Fedja izdaje za Control Music i NTW Productions, a na stalnom putu između Holandije i BIH ugrabio je malo vremena kako bi obradovao i naše klabere. Isto veče za DJ pultom će biti i domaće snage Igor Krsmanović i Vuk Smiljanić.

 

Drugog dana “Vikenda zaljubljenih” je “Valentine’s groove control” veče (subota, 15.02), kada su za muzički izbor zadužena dvojica DJ-eva koji poslednjih godina spadaju u nosioce naše klupske scene – Goran Stračević i Saša Radosavljević Groovyman. Kao poklon zaljubljenim parovima, ali i onima koji će se zaljubiti ovog vikenda, ulaz u klub je slobodan oba dana.

 

Takođe, kako bi nazdravili vašoj ljubavi ili pak pomogli da vas tek ubode Valentinova strelica, obezbeđeni su i besplatni kokteli za sve koji u subotu dođu u klub do 00.30 sati.

 

 

 St. Valentine’s Weekend: Fedja Knajdl & kokteli za zaljubljene

St. Valentine’s Weekend: Fedja Knajdl & kokteli za zaljubljene

 

 

Sledećg petka (21.02) se očekuje pravi retro trance šou pošto gostuje Jothi Sidhu, dok će dan (22.02) kasnije svoj label TITO predstaviti jedan od najboljih domaćih DJ-eva Dejan Milićević.