Home

VESTI

Spektakl Evil Eddie Richardsa i Happy people-a, dolaze Derrick May & Marcel Dettmann

No Comments Najave

Spektakl Evil Eddie Richardsa i Happy people-a, dolaze Derrick May & Marcel DettmannJedan od osnivača londonske house scene i tech house-a, Evil Eddie Richards, uveličaće proslavu 19. rođendana rodonačelnika naše elektronske muzike – organizacije “Happy people”, u petak (15.02) u klubu “The Tube”. Do kraja sezone u klubu "The Tube" nas očekuju još dva spektakla pošto su bukirana još dva velika imena svetske techno scene – Derrick May (12. april) i Marcel Dettmann (26. april).

   

Eddie Richards i Terry Francis, koji važe za kumove tech-house-a ali i začetnike cele scene u prestonici Engleske, radili su zajedno u muzičkoj prodavnici “Swag records”.
  

Eddie je bio i hedlajner legendarnih UK zabava pod nazivom “Sunrise”, a čuven je i njegov klasik “Acidman” iz 1988. Koliko je važan za svetsku elektronsku scenu dovoljno govori i to što je od sredine osamdesetih pa do danas uključen u svaku knjigu, dokumentarac ili film o dens kulturi.

 

Osim Eddie-a ovo veče nastupa i šestočlana “Happy people” ekipa, organizacije koja spada u pionire našeg elektronskog zvuka i najvernije domaće borce za tech-house. Za DJ pultom će biti Nikola PAUNović (23.00), Goran Zmix Kovacević (00.30), Petar Cvetković & Mr.Flowers (b2b, 01.30), Marko Vuković & Lale (04.30-06.00). Karte su 200 dinara i mogu se kupiti na ulazu u klub.

 

 

 Spektakl Evil Eddie Richardsa i Happy people-a, dolaze Derrick May & Marcel Dettmann

Spektakl Evil Eddie Richardsa i Happy people-a

 

 

Takođe, “The Tube“ će ove sezone ugostiti još dva velika imena svetske techno scene. Jedan od pionira techno zvuka Derrick May dolazi 12. aprila, a svega dve nedelje kasnije (26. april) dolazi i Marcel Dettmann, rezident u kultnom berlinskom klubu “Bergahain“ koji se smatra za nezvaničnu prestonicu underground DJ kulture. Takođe, do kraja sezone gostovaće i drugi roditelj tech-house-a Terry Francis i jedan od najboljih svetskih techno izvođača, legendarni Adam Beyer, čiji nastupi su zbog bolesti odloženi. Sve dodatne info i rezervacije na 062 82 39 901.

Satnica
23.00    Nikola PAUNović
00.30    Goran Zmix Kovacević
01.30    Petar Cvetkovic b2b Mr.Flowers
02.30    Evil Eddie Richards
04.30-06.00    Lale b2b Marko Vuković

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=y-nh1HAzjhY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Jacks House – Eddie Richards (Wiggle)

House šou Pookiea i Peppea, free kokteli za devojke

Dvojica prekaljenih boraca za disko haus pravdu Peppe i Pookie nastupiće u subotu (16.02) u klubu “ The Tube”. Ulaz je slobodan, a nastavlja se i promo akcija besplatnih koktela za devojke.

S obzirom da Peppe i Pookie već dugi niz godina imaju zajedničke nastupe, na kojima po običaju atmosferu u publici dovode do usijanja, nema razloga da ne bude isto i ove subote u klubu “The Tube”. Sve dame koje dođu u klub će od 23.30 do 01.00 sat, će već po običaju biti u prilici da neograničeno i besplatno degustiraju veliki broj koktela, koje će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba “The Tube“. Osim ovog lepog poklona za pripadnice lepšeg pola, treba napomenuti i da će ulaz za sve biti slobodan celo veče. Dodatne info i rezervacije na 062 82 39 901.