Home

VESTI

Space Motion’s 5th Birthday

No Comments Najave

Urban sunset

Kao što je i do sada Novosadska publika navikla organizacija Space Motion organizuje još jednu veliku žurku, pod već dobro poznatim imenom URBAN SUNSET. Žurka će biti održana u dobro poznatom Novosadskom klubu Amnesia.

 

Ovoga puta povod za žurku je obeležavanje 5.rodjendana organizacije SPACE MOTION. Nastupiće slavljenička ekipa i to dj/producentski dvojac iz organizacije TOLE i PETAR, dok će za vizuelnu podršku biti zadužen takoÄ‘e još jedan član vj DACHA.Publika kao i uvek do sada u duhu kvalitetnog provoda, može da očekuje vrhunski provod uz vrhunske zvuke ekipe i naravno vizuelnog doživljaja.

I ovoga puta ulaz na žurku se neće naplaćivati, svim posetiocima koji na vreme budu sebi obezbedili besplatnu pozivnicu, koja će važiti do 01 sata posle ponoći.

 

 

Urban sunset

 

Svi zainteresovani će to moći da urade putem popunjavanja formulara na sajtu organizacije na web adresi www.spacemotionns.org , pronalaženjem promoterki organizacije koje će se kretati po Novom Sadu ili preko Novosadskih medija.

Organizacija Space Motion, osnovana je 2004.godine, i broji tri člana, a to su:DJ Tole, Petar i VJ Dacha.Delokrug rada organizacije pokriva organizaciju žurki, promociju elektronske muzike, jednostavno širenjem pozitivne energije meÄ‘u publikom. Zvuk koji propagiramo je ukratko onaj zvuk koji se smatra kvalitetnim i koji vas tera da djuskate uz njega.TakoÄ‘e organizacija je jedna od retkih koja se zalaže da se suzbiju sve loše navike koje su zastupljene kod mlaÄ‘e populacije na žurkama. Trudimo se da kvalitetnim nastupom, kroz zvuk i sliku pokažemo ljudima da mogu da se provedu i bez raznih štetnih stimulansa kao što su droga i pušenje.Ovo su neka od značajnijih imena i dogaÄ‘aja sa kojim su članovi radili:

 

EXIT festival 06, EXIT festival 08, Runway Festival 07 @ Croatia, Dave Mothersole, Mathiass Tanzmann, Evil Eddie Richards, Tery Francis, Lexicon Avenue, Virgin Helena, Above & Beyond, G-Pal, Bart Claesen aka.Barthez, Nathan Coles, Jim Rivers, Paolo Mojo, Anja Schneider, Paradox, Seba, Judge Jules, Cosmic Gate, Lange, Kyau & Albert, Marcel Woods, D.O.N.S. , Preach, Duderstadt aka Fragma, Jay Lumen, JOOP, Gareth Emery, Syke 'n' Sugarstarr, Fuzzy Hair, Fluctor, 16 Bit Lolitas, Daniel Portman….

Spremite se za putovanje kroz zvuk i sliku, spremite se za URBAN SUNSET!