Home

VESTI

SMT#nG • 10-02-2017 • DOT

No Comments Najave

SMT#nG • 10-02-2017 • DOTBogradski afirmisani dvojac Mancha & Mark Panić su na prethodnom nastupu u klubu DOT posetiocima i  ljubiteljima techno zvuka napravili fenomenalnu atmosferu punu pozitivne energije koju smo odmah znali da moramo da ponovimo.

    

Zato smo odlučili da napravimo još jaču reprizu uz ozbiljno pojačanje iskusnog DJ-a koji je već deset godina na sceni, SMT#NG i podrškom jednog mladog DJ-a Kid Kimija, člana "Masai Warriors" ekipe.
  

Iako je njegova ljubav prema muzici počela od latino ritmova, Miroslav Miletić, SMT#NG je sada neizostavni deo srpske elektronske scene. Svoju karijeru započeo je u rodnom gradu Požarevcu. U svojim setovima pokazuje zavidne DJ veštine, a house muzika u svakom njenom obliku je ono bez čega SMT#NG ne može i ono čime je zarazio svoju publiku. Osim u njegovim house trakama, uživaćemo i u posebnom osećaju koji ovaj DJ svojom harizmom prenosi. Do sada je sarađivao sa svim vodećim imenima domaće scene i velikim stranim imenima poput Kink, Cosmin Trg, Miss Kittin, James Zabiela, Alexander Kowalski, Pleasurekraft, Marko Nastić, Ben Sims, Funk D Void, Wouter DeMoor i mnogi drug.

www.facebook.com/smthngfortheweekend
www.mixcloud.com/SMThNG

www.soundcloud.com/smthng

Mancha se DJingom bavi od  2002. godine, sa prvim rezidenturama u klubovima Akademija, Kuća I Incognito, puštajući techno. Od tada je miksovao u svim vodećim klubovima u Beogradu, zemlji i regionu. Nastupao je na festivalima  Exit, MAD, Forest Calling, Techno Drive, Dev9t i trenutno je rezident u 3 beogradska kluba.

 

 

 SMT#nG • 10-02-2017 • DOT

Upisi opis malim slovima koristeci italic

 

 

Od 2010. godine izdaje svoju muziku za etikete Freshin, A must have i Mirabilis, Mad Mole Music, dok njegovu muziku puštaju i podržavaju svi veliki artisti na domaćoj i evropskoj underground sceni. Muzika koju producira i pušta varira od minimal house, preko house, do techno zvuka. Zajedno sa Mark Panic-om je začetnik i nosioc projekta Belgrade Afterhours.

 

Mark Panic svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance DJ. Oprobavši se u raznim muzičkim pravcima, njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti techno, tech house i deep house, sve to sa ukusom ukomponovano kroz zavidnu tehniku miksovanja.

U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nastupao je u svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje. U više navrata nastupio je i na fesetivalima Exit, Wicked Forest, Dev9t kao I na MAD in Belgrade, Forest Calling, Techno Drive. Trenutno je rezident u dva beogradska kluba.

www.mixcloud.com/mancha8markpanic
www.facebook.com/mancha8markpanic

Kid Kimi je član "Masai Warriors" label-a, koju jos cine Vuk Smiljanic, Danijel Cehranov i Zwein. U njegovim setovima se moze cuti fuzija ambient, deep, dub, house-a i techno-a.

Pored stalnih zurki na kojima nastupa sa clanovima "Masai Warriors" ekipe, nastupao je i sa nekim od svetskih imena kao sto su Oxia, Kerri Chandler, Kenny Larkin, Vince Watson, Nic Fanciulli, Rolando, Eric Cloutier, Chymera, Aril Brikha, Carlo Lio… I od domacih imena Dusan Kacarevic, Dejan Milicevic, Marko Milosavljevic, Marko Nastic, Peppe…

www.mixcloud.com/kidkimi
www.facebook.com/KidKimi