Home

VESTI

Smoke Sykes (HUN) na novom Public ∏ Live!

No Comments Najave

Smoke Sykes (HUN) na novom Public ∏ Live!Kao što smo i obećali, ove sezone pokušaćemo da dovedemo nekoliko cool artista iz regiona čiji zvuk mislimo da zaslužuje pažnju naše publike.

  

Prvi od njih je Smoke Sykes iz Budimpešte. Njegova produkcija je u poslednje 2 godine vrlo zapažena i suportovana od strane mnogih velikih artista.
    

Prvo izdanje bilo je za priznati kanadski label Monique Music.
  

Odmah zatim dolaze izdanja za lejblove kao što su Kina Music, Recline music, Waveform recordings iz Njujorka, Natural Rhythm i mnoge druge. U 2012. godini izlazi njegov EP na vinilu pod nazivom Funky Dirty Funky, za čuveni Bouq records, iza kojeg stoji Butch. Ovo izdanje vrteli su artisti kao što su Reebot, Martin Eyeyer, Pig&Dan, Coyu, Thomas Shumaher itd. Od skoro je član D-vision agencije.

 

 

 Smoke Sykes (HUN) na novom Public ∏ Live!

Smoke Sykes (HUN) na novom Public ∏ Live!

 

 

Za sve koji su u toku ovo će biti dovoljno, a za vas koji ne znate pozivamo vas da nam jos jednom verujete i podrzite rad i projekat. Kao podršku za ovaj event u vip-u pozvali smo našeg velikog prijatelja i saradnika iz Strong&Deep ekipe iza Kanjiže, Andy Locoota. Njemu će društvo praviti Tijana, dok sa Smoke Sykes-om rade Klaus & Milos Jovanovic b2b set.

Line up:

<main floor>
SMOKE SYKES / Kina Music, Recline Music, Monique Music / HUN
KLAUS B2B MILOS JOVANOVIC / Public ∏

<vip floor>
ANDY LOCOTOO / Strong&Deep / Kanjiža
TIJANA / Public ∏

Ulaz
do 01 – 200din
od 01- 300din

Facebook event: