Home

VESTI

Skunk Anansie uskoro u Beogradu!

No Comments Najave

Skunk Anansie uskoro u Beogradu!Skunk Anansie, predvođeni fantastičnom Skin (Deborah Dyer) možda i najboljim ženskim vokalom u alternativnoj rok muzici, nastupiće u bašti  SKC-a, 28.juna u 20h.

Na ovoj turneji nastupaju u originalnoj postavi koju čine Skin, Cass , Ace i Mark Richardson.

Grupa "Skunk Anansie" je nastala 1994. godine i iza sebe ima 4 albuma i 17 singlova. Svi njihovi albumi su bili u top 10 Bilbordove liste najpopularnijih/najprodavanijih albuma svih vremena.

 

Godine 1995. Dobili su  nagradu za najbolji UK / britanski sastav prestižnog muzičkog magazina Kerrang, a 1997. godine MTV European Music Award za najbolji bend i najbolji “live” sastav.

 

Tokom dugogodišnje karijere sastav "Skunk Anansie" je bio na turnejama i delio bine sa bendovima kao što su U2, Rammstain, Aerosmith, Lenny Kravitz, Bad Religion… što dovoljno govori o kakvom se sastavu radi.

 

 

Skunk Anansie uskoro u Beogradu!

 Skunk Anansie uskoro u Beogradu!

 

Bend je bio na “pauzi” od 2001. do 2009.godine, kada su rešili da se ponovo okupe, na zahtev mnogobrojne publike širom sveta. U novembru 2009.godine izdali su kompilaciju svojih najvećih hitova “Smashes and Trashes” na kojoj su objavljene i tri nove pesme "Because of You", "Tear the Place Up" and "Squander". Odlučili su da naprave i re-union turneju  koja će obuhvatiti i naše krajeve.

Ovo će biti jedinstvena prilika za sve fanove alternativnog zvuka da vide "Skunk Anansie" jer bend radi povratničku turneju nakon 8 godina pauze.

Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i na blagajni SKC-a.

 

Promotivna cena karata je 2.000 dinara, a njihov broj je limitiran.

 
Web:

www.skunkanansie.net