Home

VESTI

“Skunk Anansie” 28. juna u SKC-u

No Comments Najave

Skunk AnansieGrupa "Skunk Anansie" 28. juna prvi put nastupa u beogradskom SKC-u.
Krajem prošle godine "Skunk Anansie" su se okupili posle osam godina pauze, na zahtev mnogobrojne publike širom sveta, a u okviru re-union  turneje posetiće i Balkan – krajem maja sviraju rasprodate koncerte i u Zagrebu i Ljubljani.

 "Skunk Anansie" predvođeni harizmatičnom Skin (Deborah Dyer) jednom od najboljih pevačica u alternativnoj/rock muzici, nastupiće u Velikoj sali beogradskog SKC-u.

 

Grupa dolazi u orginalnoj postavi, koju čine Skin, Cass, Ace I Mark Richardson, koja je oformljena 1994. godine i koja iza sebe ima četiri albuma i desetak singlova. Svi albumi su bili u TOP 10 Bilbordove liste najpopularnijih/najprodavanijih albuma.1995. godine dobijaju nagradu za najbolji britanski sastav prestižnog muzičkog magazine Kerrang.

1997. godine dobijaju "MTV European Music Award" za najbolji bend I najbolji “live” sastav. Tokom dugogodišnje karijere sastav "Skunk Anansie" delio je binu sa bendovima kao što su: U2, Rammstein, Aerosmith, Lenny Kravitz, Bad Religion…

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ogdoEi64VzA&feature|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

Promotivna cena karata je 2.000 dinara. Karte su u pretprodaji od ponedeljka 12. aprila na svim prodajnim mestima Eventima I na blagajni SKC-a.

Izvor:
B92