Home

VESTI

Skroz u Livingroomu

No Comments Najave

bend Skroz Nakon četiri godine, sarajevski bend Skroz ponovo nastupa u Beogradu, 22. aprila u SKC-u u klubu Livingroom.

"Veoma se radujemo beogradskom koncertu. Drago nam je da konačno imamo konkretan odgovor za sve naše fanove u Beogradu koji su se raspitivali kada ćemo ih posjetiti. Nadamo se da će ovaj koncert biti dobra uvertira i povod za ponovni dolazak. Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka da dodju u SKC – living room, a mi obećavamo da ćemo dati sve od sebe kako bi zaslužili da opet dođemo.” – kaze frontmen Adnan Šaran.

 

U susretu sa beogradskom publikom bend će izvesti pesme sa svoja tri albuma „Skroz” (2000.), „Savršeni organizam” (2004.) i „Regija” (2008.), kao i hitove koji su se izdvojili sa pomenutih, kao što su pesme „Sve sam jači”, „Kada te droge spuste”, "Dobro mi došli”, „Super žena”, „Srušio sam stan” …

 

 

Posle četiri godine u Beogradu

Posle četiri godine u Beogradu

 

 

Grupa Skroz nastala je u Sarajevu 1996 godine. Adnan Šaran (vokal), Nedžad Mulaomerović (bubanj), Mirza Suljagić (bas) i Sloven Anzulović – Slo (gitara), u tada ranim dvadesetim godinama, predvođeni verom u pesme potpisane od strane glavnog autora Šarana, provodili su sate svirajući i trudeći se da te pesme "zazvuče". Tako je nastao band koji nije imao ime, imidž, niti neku posebnu furku. Skroz, kao ime grupe, pojavljuje se krajem 1997. godine, i upravo je pod tim imenom usledilo i prvo pojavljivanje u medijima u decembru iste godine. Danas iza sebe imaju tri albuma, regionalne hitove i bogat koncertni staž. Grupu Skroz čine: Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Esad Bratović, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić.

Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji od petka 09.04. u klubu Livingroom i Felix shopu (TC Sremska).

Sve dodatne informacije možete da pronađete na www.skroz.com .

Izvor:
MTV.rs