Home

VESTI

Škabo 3. oktobra u SKC-u

No Comments Najave

ŠkaboBoško Ćirković Škabo, beogradski reper, jedan od osnivača i članova Beogradskog sindikata, kolumnista Večernjih novosti, muzički saradnik domaćih izdanja Playboy i Maxim magazina, privatnik i pre svega otac, će održati koncert u subotu, 3.10. u Living Room-u Studentskog kulturnog centra.

Početak koncerta, na kome će pored Škaba i standardnih Žoble i Marlon Brutala repovati i drugi zanimljivi gosti (čija će imena do kraja ostati u tajnosti) je zakazan tačno za 23.30.

 

Vrata kluba će biti otvorena već od 22h i od tada će posetioci moći da uživaju u veštinama DJ Irona, takođe člana Beogradskog sidnikata. Cena ograničenog broja karata na pretprodajnim mestima (sam Living Room i Felix Shop u T.C.Sremska) će do dana koncerta biti 300 dinara. Ukoliko ostane karata, biće ih moguće kupiti na ulazu na koncert po ceni od 400 dinara.

 

BG sindikat

 

Škabov povratak na koncertnu binu SKC-a, posle trogodišnje pauze, ima više nego konkretan povod.

Naime, do kraja septembra firma Magmedia na tržište izbacuje njegov novi album, «Deset dina glasa na matrici», propraćen obimnom knjigom sabranih hip hop tekstova koje je autor za prvu deceniju delovanja snimio, od početaka BS, gostovanja poznatim i manje poznatim kolegama do ovog trećeg solo albuma. Na koncertu će biti organizovana prodaja albuma/knjige i majica po najpovoljnijim cenama.

 

Škabova namera je da ovaj album i koncert doprinesu obeležavanju desete godine borbenih dejstava BS i posluže kao uvertira za treći album matične grupe.

 

 

 

 

Izvor:

KontraWeb.net