Home

VESTI

Sistrum Deepness w. Patrice Scott

No Comments Najave

Sistrum Deepness w. Patrice ScottSa Detroitom u korenima, muzika Patrice Scotta se na mnogim aktuelnim klupskim stranama opisuje kao novi talas deep house & techno zvuka koji dolazi iz ovog večno inspirativnog grada.

Sam Patrice, nevezano od trenutnog taga koji ga opisuje kao "deep house dona" iz Detroita (Resident Advisor komentar), egzistira na lokalnoj Motor City sceni skoro dve decenije, ali je svoj puni zamah tipične detroitske melanholije u muzičkoj produkciji dobio tek pre par godina pokretanjem sopstvenog SISTRUM RECORDINGS labela.

 

Inspirisan velikanima poput Belleville High trojke (Juan Atkins, Kevin Saunderson, Derrick May), Ron Hardy, Larry Heard i ostalim teškašima, ovaj momak je, uz sasvim solidan muzički background, uspeo da sa još nekoliko svojih bliskih saradnika pogura pomalo usnulu Motor City scenu novim i svežim rezovima u muzičkoj produkciji. Balans između apstraktnog i realnog uvek je prisutan u njegovoj muzici, jer nema veće apstrakcije od surove realnosti života u jednom od najtmurnijih gradova Amerike.

 

 

 

Sistrum Deepness w. Patrice Scott
 Sistrum Deepness w. Patrice Scott

 

 
Patrice Scott poslednjih nekoliko godina, poput većine talentovanih muzičara i producenata, živi na konstantnoj relaciji USA-Berlin-ostatak sveta, a mi imamo sreću da ga u petak 19. marta ugostimo u našem malom intimnom ambijentu kluba THE WASH, gde će u najboljem okruženju iskrenih fanova prezentovati svoj BEYOND DEEP koncept koji, pored ostalih aktivnosti, trenutno promoviše na internet radio talasima.

Između londonskog Fabric-a i pariskog Rex-a, Patrice je računao i na lokalnu beogradsku ekipu. Upišite se 19. marta u intimnu muzičku istoriju Beograda slušajući buduću legendu Detroita.


DJ podrška

Vlada Russ (Deckadents / The Wash, BG)
Milan Drča (Deckadents / The Wash, BG)


Karte za ovo intimno pranje se kupuju na veče dešavanja i cena je 300 dinara do ponoći i 400 dinara posle ponoći.

Molimo Vas da podržite našu nezavisnu scenu tako što ćete kupiti kartu za ovo dešavanje i na taj način nam omogućiti da i u buduće dovodimo zanimljiva imena sa svetske DJ i produkcijske scene.