Home

VESTI

Silicone Soul 3. novembra u Beogradu

No Comments Najave

Silicone Soul 3. novembra u BeograduPoznati škotski DJ dvojac Silicone Soul koji čine Graeme Reedie i Craig Morrison nastupiće 3. novembra u beogradskom klubu Krug u ulici Braće Krsmanovića 8. Nakon serije uspešnih gostovanja u Beogradu, momci će i ovoga puta obezbediti tradicionalno dobar provod uz svoj prepoznatljivi deep i tech house zvuk.

   

Njhovi nastupi uvek donose odličnu atmosferu koju obeležava euforično pulsiranje beatova protkano hipnotišućim melodijama. Kao domaća podrška nastupiće DJ Alexandar i DJ MeHighLow.
  

Od prvog izdanja za legendarnu škotsku etiketu Soma Records, 1998. godine, Silicone Soul su zavredili specijalno mesto u pretrpanom svetu elektronske muzike. U bogatoj karijeri izdali su četiri studijska albuma i desetine singlova i remiksa, osvojili prvo mesto britanske top liste i lansirali svoju etiketu Darkroom Dubs. Intenzivno nastupaju kao rezidenti u najpoznatijim svetskim klubovima i na festivalskim arenama, šireći svoju nezaustavljivu energiju obojenu dubokim emocijama.

 

Sledeći svoju strast ka undergroundu, odbili su da se pojave u hit emisiji BBC-ja Top of the Pops. 2009. godine bili su nominovani za nagrade prestižnog časopisa DJ Mag, za najbolji album i najboljeg producenta u Velikoj Britaniji. Prošle godine, povodom obeležavanja 20 godina rada Soma Recordsa, izdali su studijski miks kao jedan od tri kompilacijska albuma iz serijala Soma Records: 20 Years, a njihova etiketa Darkroom Dubs proslavila je 50. izdanje. 

 

 

 Silicone Soul 3. novembra u Beogradu

Silicone Soul 3. novembra u Beogradu

 

 

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Gigstixa (www.gigstix.com), Eventima (www.eventim.rs), u Bilet servisu na Trgu republike 5 i na blagajni Doma omladine Beograda. Pretprodajna cena je 750 dinara, a na ulazu će biti 1000 dinara.