Home

VESTI

SHIFTED, Filip Xavi, Regen @ Drug§tore

No Comments Najave

SHIFTED, Filip Xavi, Regen @ Drug§toreU petak 10. oktobra, pored velikana domaćeg tehna, Filipa Xavija i Miloša Pavlovića – Regena, u klub Drug§tore dolazi producent iz Velike Britanije, osnivač nadaleko čuvene etikete Avian, SHIFTED.
   
Par godina nakon svog prvog izdanja za Mote-Evolver etiketu Luka Slejtera, Shifted je uspeo da razvije jedinstven zvuk u okviru uvek promenljivog tehno žanra. Kada se 2012. godine preselio u Berlin, sajt Resident Advisor je o njegovom prvom LP-ju napisao: “Shifted je načinio poslednji korak u razvoju iz tehno novajlije u ime za poštovati sa jedinstvenim senzibilitetom za dizajn zvuka”.
  

Kako bi istraživao ezoteričnu i eksperimentalnu stranu tehna, nojza i indajstrijala, Shifted osniva etiketu Mira u okviru etikete Avian. Njegov projekat “Covered in Sand” koji je debitovao na etiketi Mira 2013. godine je od strane magazina FACT proglašen za jedno od najboljih 10’’ izdanja svih vremena. Kako se 2013. bližila kraju, Shifted izdaje LP “Under A Single Banner” za Bed Of Nails koji vodi Vatican Shadow. Danas Shifted razvija zvuk svakog svog pseudonima i okuplja talente u okviru svojih etiketa.

Shiftedu će se na bini pridružiti Filip Xavi i Regen, koji već duže vreme imaju vernu publiku kako u Srbiji tako i u svetu.

 

 

 SHIFTED, Filip Xavi, Regen @ Drug§tore

SHIFTED, Filip Xavi, Regen @ Drug§tore

 

 

SHIFTED (Avian / Mote-Evolver) UK
www.soundcloud.com/shifted

FILIP XAVI (Subsist / Sonntag Morgen)
www.soundcloud.com/filip_xavi

REGEN (Ilian tape)
www.soundcloud.com/milos-pavlovic

SHIFTED MIX: www.youtube.com/watch?v=CWlyNqxWgWE

KARTE: 500 rsd pre ponoći / 700 rsd posle ponoći
FACEBOOK EVENT: www.facebook.com/events/275400719319829/

ADRESA: Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova
(okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58)
MAPA

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:
www.www.facebook.com/drugstore.beograd
www.twitter.com/clubdrugstore
www.instagram.com/clubdrugstore