Home

VESTI

Shawn O’Sullivan gost 12. epizode serijala Haunted Dancehall

No Comments Najave

Shawn O'Sullivan gost 12. epizode serijala Haunted DancehallU subotu 15. marta u klubu Dragstor očekuje vas nova epizoda iz party serijala koji već dve godine zajednički realizuju kolektivi Disco Not Disco i Dis-patch.

  

Sa fokusom na dub-techno i "mračnije" (pod)žanrove elektrnoske plesne muzike, prvih desetak žurki Beograd su dovele značajna imena globalne elektronske scene, kao što su Deadbeat (Kanada), Deepchord (SAD), Cheap & Deep (SAD), Jan Nemeček (Srbija), Voiski (Francuska) ili Tolouse Low Trax (Nemačka), MLZ (Velika Britanija) i Attentat (SAD). Specifičnost ovog serijala su živi nastupi zapaženih elektronskih producenata, a njih po običaju prate DJ setovi najzanimljivijih lokalnih predstavnika, kao i rezidenata Schwabe i George Michael Jacksona.
 

Ovom prilikom u goste dolazi jedan od autora sa sve aktuelnije njujorške izdavačke kuće L.I.E.S, čiji je vlasnik Ron Morelli nedavno imao zapažen DJ set u okviru redovnih Disco Not Disco događaja. Shawn O'Sullivan producira elektronsku muziku koja je istovremeno mračna, zvučno raskošna i intrigantna. Svoja izdanja do sada je plasirao je pod imenima 400ppm i Vapauteen, a aktivan je u kolektivima Further Reductions, Led Er Est i Civil Duty.

 

Specifičnost njegovog živog nastupa je da koristi hardware i analgone instrumente, a samim tim njegovi nastupi naginju ka pravoj techno-improvizaciji. Sa druge strane, kada nastupa kao DJ, uvek predstavlja presek aktuelnih favorita i klasika iz techno istorije. Beogradska publika će imati jedinstvenu priliku da ove subote sagleda oba lica ove "mračne zvezde" u usponu.

 

 

 Shawn O'Sullivan gost 12. epizode serijala Haunted Dancehall

Shawn O'Sullivan gost 12. epizode serijala Haunted Dancehall

 

 

Domaću podršku nastupu Shawn O'Sullivana pružiće Schwabe i Thinker. Haunted Dancehall #12 zakazan je za subotu 15. marta sa početkom u 23 h. Cena ulaznice je 250 RSD pre ponoći, i 400 RSD posle ponoći.

www.soundcloud.com/shawnosullivan
www.facebook.com/drugstore.beograd