Home

VESTI

Serbia Wonderland – Limited Edition objavio domaći line up

No Comments Najave

Serbia Wonderland - Limited Edition objavio domaći line upSpecijalno izdanje Serbia Wonderland Festivala- Limited Edition, 04.oktobra u Depo Magacinu pored tri vrela internacionalna DJ imena, objavio je imena domaće podrške. Za isti DJ pult na kome će nastupati Kryder, Bryan Kearney i Outlander, staće Cavin Viviano, Zap me Strobe i Nemy.

  

DJ i producent Ivan Ivanović, poznatiji pod pseudonimom Cavin Viviano, jedan je od rezidenta Serbia Wonderland Festivala. Produkcijom je počeo da se bavi 2008. godine, otkada je izdao više od 50 oficijalnih izdanja.
  

Nakon svog drugog nastupa na Serbia Wonderland Festivalu pred oko 5000 ljudi, primećen je od strane britanskog tria, Futruristic Polar Bears, koji mu je ponudio saradnju, a njegov remiks Albekx – Alarm (Cavin Viviano RMX) privukao je veliku pažnju australijskih super zvezda BLASTERJAXX, koji su trenutno među natraženijim EDM izvođačima na planeti. Produkciju Cavina Viviana do sad je podržalo nekoliko svetskih producenata kao sto su Steve Aoki, Paul Oakenfold, Guru Josh Project, a od većih izdavačkih kuća koje su potpisale njegove trake tu su Kontor, Exklusive Records (Vidisco), Balkan Connection, Ambasada Records.

 

Zap me Strobe je novoosnovani DJ dvojac, nastao spajanjem dva umetnika, sa već izgrađenim muzičkim karijerama- Ivee i Damjana Eltecha. Ivee, kao muzički producent radi već deset godina. Diplomirala je na Muzičkoj akademiji, nastupala je po mnogobrojnim klubovima i festivalima širom sveta, a njeno ime postalo je sinonim za duboku, inteligentnu, hard muziku. Damjan Eltech, muzički obrazovan pijanista, dokazao se takođe i kao odličan DJ i producent. Ovaj sjajan muško-ženski umetnički par, sa svojim karakterističnim stilovima, spojio se pod imenom Zap me Strobe i stvorio jedinstven i snažan EDM zvuk, prepoznatljiv po harmoniji i vokalima, koji ima tendenciju da postane svetski poznat.

 

 

 Serbia Wonderland- Limited Edition objavio domaći line up

Serbia Wonderland – Limited Edition objavio domaći line up

 

 

Nemy, predstavnik hardstyle zvuka u Srbiji, nastupao je na velikom Serbia Wonderland Open Air Festivalu, odmah nakon hardtsyle kraljice, DJ Stephanie. Hardstyle je muzički pravac nastao u Holandiji, pod uticajem hard trensa i hardcore-a, a sa Serbia Wonderland Festivalom, ovaj zvuk je po prvi put stigao u naše krajeve.

Karte za Serbia Wonderland- Limited Edition, 04. oktobra u Depo Magacinu, po ceni od 1200 RSD, mogu se nabaviti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Gospodar Jevremova 49. Nakon što se određeni kontigent karata po ovoj ceni rasproda rasproda, raste cena ulaznica.