Home

VESTI

Serbia Dance Tuning @ Beograd

No Comments Najave

Serbia Dance Tuning @ BeogradPo drugi put Serbia Dance Tuning dolazi u našu prestonicu i dovodi Vam izvanrednog DJ-a i producenta Coqui Selection-a, koji drugi put nastupa u našoj zemlji.

 

Coqui Selection svoju DJ karijeru počeo je da gradi '91. godine. Poslednje dve godine on je putovao kao slobodan agent širom Španije i puštao muziku u brojnim klubovima i na desetinama muzičkih festivala. Na leto 2012. pridružio se timu DJ-eva “Baccanali” čiji su DJ-evi tokom prve godine postali veoma popularni na Ibiza-i.

 

U protekle dve godine objavio je svoje trake za najveće međunarodne izdavačke kuće kao sto su: Spinnin, Stereo, Nervous, Starlight, Pacha, Pornstar, Bedroom i ostale.

 

Tokom protekle godine objavio je vise od 60 numera uključujući i remix-e. Ista muzika ga je dovela na listu top 100 DJ-eva. Radio je remix-e za poznata imena DJ scene kao sto su: Crazibiza, Peter Gelderblom, Criss Source, Lissat & Voltaxx, Jask i druga. Za dobro otvaranje i zatvaranje SDT žurke pobrinuće se Stolle & Glasskeeperz.

 

 

 Serbia Dance Tuning @ Beograd

Serbia Dance Tuning @ Beograd

 

 
Karte za ovaj događaj su besplatne ali i obavezne i deliće ih naš promo tim.

NAPOMENA: Osobama mlađim od 18 godina ulaz je strogo zaabranjen.