Home

VESTI

Sean Johnston predstavlja “A Love From Outer Space”

No Comments Najave

Legendarnom Seanu Johnstonu, koji s kultnim Andrewom Weatherallom vodi “A Love From Outer Space” program, na Žitnjaku se priključuje Dean Sunshine Smith, te Nick & Pepi.

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg nastupa Andrewa Weatheralla, The Garden Brewery dovodi njegovog partnera u organizaciji večeri “A Love From Outer Space”, a sjajni Sean Johnston će nastupiti u petak 2. februara 2018.

Jedan od najcenjenijih selektora u muzičkoj industriji i istaknuti član disco plesne zajednice, Sean Johnston kreira zvučne pejzaže bilo u njegovoj vlastitoj produkciji ili za gramofonima birajući sjajnu muziku koja nema cenu. Odrastao u Yorkshireu, od formativnih godina se bavi DJ-ingom, a od tada je njegovo ime bilo simbol za sve od acid-house veterana, techno borca, alpinista, ili pak disco konzultanta, nastupao je u najboljim klubovima Londona, Berlina, festivalima po francuskim dvorcima ili hrvatskoj obali, ali vlastita produkcija i legendarna klupska večer su ga učinili svetski poznatim.

90-ih upoznaje Andrew Weatheralla, kada je dvojac shvatio da gaje istu privrženost prema sporijim ritmovima, disko, kozmičkim i psihodeličnim melodijama, te je upravo tako začeta glazbena večer A Love From Outer Space. Jedna od najpoznatijih modernih klupskih večeri odolijeva zaboravu, bazira se na 25 godina kolekcionarstva dvojice legendarnih zaljubljenika u glazbu, a stoji za oazu sporosti u ubrzanom vremenu, nikada ne prelazeći 122bpm-a uz progressive house, techno 90-ih, disco, psihodeliju, kraut-rock, ambient, dub ili pak un-disco.

Ono što je počelo u podrumu londonskog Stoke Newingtona, preraslo je u svetski fenomen i utcalo na celu generaciju novijih producenata. A Love From Outer Space tj. večer u režiji Sean Johnstona i Andrewa Weatheralla se otisnula i na put po europskih klubovima i festivalima, a s jednostavnim pristupom približavanja muzike koja je javna svima, dvojac traži zanimljive trake na raznim mestima.

Kao polovica produkcijskog dua The Hardway Brothers i dio classic-acid projekta The Flash Faction, Sean Johnston je zaokružio svoje muzičko znanje, a uz naramak remikseva za imena kao što su Alien Alien, Max Essa, The Asphodells, Haules Baules, Adonis, njegova produkcija je stala iza Beard Science, Aniligital, History Clock, Astrolab, Luna Flicks.

U ovoj sjajnoj večeri pridružuje mu se Dean Sunshine Smith, jedan od najcjenjenijih UK DJ-eva i selektora i čovek iza Dark Disco programa, kao i Adriatic Coasting duo Nick & Pepi.

Nastup Seana Johnstona je početak i sjajne godine gostovanja koja će se održati u zagrebačkoj The Garden Brewery na Žitnjaku. Jedinstveni prostor prati i prepoznatljivi The Garden zvuk koji ovu godinu obećava odlična imena svakog meseca do leta, ikone žanrova, legende klupske muzike, kao i večeri posvećene festivalima Love International, Soundwave i Defected.

Ulaznice
Ulaznice su dostupne u pretprodaji po ceni od 50 kn, dok će na dan nastupa biti 70 kn. Dostupne su na Entrio.hr.

SEAN JOHNSTON PREDSTAVLJA KULTNI PROGRAM
“A LOVE FROM OUTER SPACE”
THE GARDEN BREWERY
PETAK, 2. FEBRUAR 2018.