Home

VESTI

Satnica za Wonderland Limited Edition

No Comments Najave

Satnica za Wonderland Limited EditionSpecijalno izdanje Serbia Wonderland Festivala- Limited Edition, 04. okt u Depo Magacinu ugostiće tri velika imena iz sveta DJ-inga: Kryder, Bryan Kearney i Outlander stižu nam u Beograd. Domaća podrška ovom prilikom biće rezidenti festivala- Cavin Viviano, Zap me Strobe i Nemy.

  

Ovako izgleda satnica:

  

 

21.30- 23.00h Cavin Viviano
23.00- 00h Zap me Strobe
00- 01.30h Kryder
01.30- 03h Bryan Kearney
03- 04.30h Outlander
04.30- 05.15h Nemy

 

 

 Satnica za Wonderland Limited Edition

Satnica za Wonderland Limited Edition

 

 

Za Limited Edition spremili smo još jedan spektakl, s obzirom na to da je reč o specijalnom izdanju Serbia Wonderland Festivala, kroz koji smo zapravo želeli da proslavimo uspešno proteklu prvu godinu stvaranja jednog festivala elektronske muzike, kakav ranije nije postojao na našim prostorima, i pototovo uspešan Serbia Wonderland Open Air. Prostor Depo Magacina biće ispunjen rasvetom, kakvu do sada nije imalo ni jedno prethodno izdanje Serbia Wonderlanda, a neobična bina će zasvetleti u svom punom sjaju“, kažu iz Jungle Tribea.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=uhBsyV8LzHU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Serbia Wonderland Open Air Festival 2014. / Official Aftermovie

 

 

Mnoštvo vatrometa i puno specijalnih efekata upotpuniće odličnu atmosferu na žurci. Po prvi put, publika Serbia Wonderlanda, imaće priliku da vidi i mlade performere, koji će izvoditi Jumpstyle, plesni pravac koji je nastao u Belgiji i proširio se po celoj Evropi, a koji prati muzički žanr- hardstyle.

 

Karte po ceni od 1200 RSD mogu se naći na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Gospodar Jevremova 49. Cena karte na ulazu, iznosiće 1500 RSD.