Home

VESTI

sam.Luda & NMNJ @ DOT

No Comments Najave

sam.Luda & NMNJ @ DOTU četvrtak 22. 12.  nas u klubu DOT zabavaljaju dobro poznati sam.Luda i NMNJ. Dodjite da prekratimo put do predstojećeg vikenda laganom uvertirom nešto minimalnijim zvukom naših domaćina. Upad je free! Svi ste pozvani!
 

sam.Luda aka Samir Mutapčić već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku. Spontano odlučuje da pokrene svoju DJ karijeru 2013. godine, i od tada beleži nastupe u poznatim beogradskim underground klubovima kao što su Svemirska Kafana, Geca, KPTM, DOT i mnogi drugi.

  

Pronalazi se u minimal i tech zvuku kroz koji provlači različite podžanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odišu energijom koja ne ostavlja prostor ničemu drugom do đuskanju.Preferira prime time i maratonske aftere. Veliki fan dancefloora, svoju potpunu pažnju posvećuje djuskanju i dobrom zezanju.

 

www.mixcloud.com/dbdz381/dbdzpodcast002  

 

 

 sam.Luda & NMNJ @ DOT

sam.Luda & NMNJ @ DOT

 

 

NMNJ aka Nemanja Vujić je 26togodišnj programer iz Požarevca. Muzika je odavno njegova strast ali se osmelio da počne da vrti  krajem 2015. godine serijom žurki Filthy Beats u Monsun baru zajedno sa Nevenom Jeremić i Ivom Arifaj.  Nakon toga radio je u Tube-u u okviru mixology sesije, a izmedju ostalog i u Gadosti, KPTM-u i na festivalu Devet. Njegovim setovima se uglavnom prepliće house i tech house melodije dok u poslednje vreme naginje ka minimalnijem zvuku.

www.youtube.com/watch?v=GT7ZJbRj5rQ&t=1225s
 
sam.Luda & NMNJ • 22-12-2016 • DOT