Home

VESTI

sam.Luda, Lukavi i Shon u DOT-u večeras

No Comments Najave

sam.Luda, Lukavi i Shon u DOT-u večerasDuboke bas linije i minimalni tonovi niskih frekvencija ispunće klub DOT ovog četvtka jer će atmosferu zagrejati sjajni sam.Luda, Lukavi i Shon. Čekamo vas od 23h u Francuskoj 6!
   
sam.Luda aka Samir Mutapcic već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku.

   

Spontano odlučuje da pokrene svoju di-džej karijeru 2013. godine, i od tada beleži nastupe u poznatim beogradskim underground klubovima kao što su Svemirska Kafana, Geca, KPTM, DOT i mnogi drugi. Pronalazi se u minimal i tech zvuku kroz koji provlači različite podžanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odišu energijom koja ne ostavlja prostor ničemu drugom do đuskanju.Preferira prime time i maratonske aftere. Veliki fan dancefloora, svoju potpunu pažnju posvećuje djuskanju i dobrom zezanju.

 

Lukavi / Acid Cabbage ili ti Luka Vuković je di-džej i producnet koji je od malena zaljubljen u elektronsku muziku. Počeo je sa istraživanjem koje je obuhvatalo razne žanrove i stilove elektronike. Godine 2009. uz dva drugara pokrenuo je di-džej organizaciju “TechTide” koja se fokusirala na tech house zvuk koji neguje i dan danas, ali sa malo minimalnijom notom. Nastupao je širom prestonice u svim andergorund klubovima, a nedavno je izdao trake za prvu domaću etiketu Brosh. 

 

 

 sam.Luda, Lukavi i Shon u DOT-u večeras

sam.Luda, Lukavi i Shon u DOT-u večeras

 

 

Nebojsa Djuric je di džej iz Beograda, osnivač je nekoliko projekata koji imaju konstantan kvalitet i progres. Na sceni je od 2010. godine, sa rezidenturama u najuglednijim klubovima  u Beogradu I Novom Sadu. Sebe naziva klupskim DJ-em, iako je imao  nastupe na raznim festivalima u regionu. Najdraži su mu KSF Topljenje  (Beograd), Brodolom (Kosovska Mitrovica ) i EXIT (Novi Sad). Predstavlja se kroz žanrove minimal, micro house, deep house i tech house. Kroz sedmogodišnji rad imao je priliku da ugosti imena kao sto su Lissat & Voltaxx, Toby Holguin, David Lesse, Zlatnichi, Rub a Dub kao I mnoge vodece headliner-e sa domaće scene. Energija I emocija koju razmenjuje sa publikom ga posebno izdvajaju I cine da setovi budi raskosniji. Trenutno radi na novom projektu( Profond ) čiji je suosnivač.