Home

VESTI

ROUTE 8 stize na 3. rođendan WAXX TRAX etikete!

No Comments Najave

ROUTE 8 stize na 3. rođendan WAXX TRAX etikete!ROUTE 8 će održati prvi nastup u Beogradu i to na treći rođendan WAXX TRAX etikete!

  

Jedan od najtraženijih producenata moderne elektronske muzike, ROUTE 8, će nastupiti u Beogradu, u klubu Drugstore 23. Decembra u okviru velike rođendanske žurke koju organizuje WAXX TRAX.
 

Mladi autor iz Budimpešte Gergely Szilveszter Horváth, bolje poznat pod aliasom Route 8, svojom muzikom uspeo je da dovede mađarsku scenu na bitnu poziciju evropske klupske mape. Nedavno se vratio sa turneje po USA I Kanadi u okviru koje je obišao San Francisco, Los Angeles, Detroit, Chicago, New York i Toronto.

Njegov stil kombinuje čikaške old school elemente s prljavim, ali melodičnim electrom, a izdanja ima na priznatim underground etiketama kao što su Lobster Theremin, Delsin, Venison Black i Nous Disques.

Upravo zato je pozvan kao headliner na treću rođendansku proslavu domaće etikete WAXX TRAX, koja zastupa prilično slične stavove o muzici kao ovaj talentovani umetnik. Ovaj party na tri stejdža će se održati 23.12. u beogradskom klubu Drugstore, a u sklopu proslave će Neutron, vlasnik etikete promovisati svoj novi album "Structure". Više o etiketi i autoru možete saznati ovde.

 

 

 ROUTE 8 stize na 3. rođendan WAXX TRAX etikete!

ROUTE 8 stize na 3. rođendan WAXX TRAX etikete!

 

 

Ne propustite priliku da čujete nastup ROUTE 8, Na line-upu osim njega ima još dosta zanimljivih imena kao što su veliki majstor za gramofonima, Dušan Kačarević, zatim Dušan Lilić, Mladen Petrović, Marko Rikaloski, Radio ETAR i naravno Schlitz i Bolelee. Celokupan timeline možete pregledati u nastavku:

 

CATHEDRAL:

23-02 DUŠAN KAČAREVIĆ
02-04 ROUTE 8
04-05 NEUTRON
05-06 SCHLITZ B2B BOLELEE

 

 

BLACK ROOM:

23-02 DUŠAN LILIĆ
02-04 MARKO RIKALOSKI
04-06 MLADEN PETROVIĆ

 
CHAMBERS:

23-02 RADIO ETAR
02-04 PSYCHODELIC TRANSMISSIONS BY ETAR
04-06 RADIO ETAR

FACEBOOK EVENT: www.facebook.com/events/132953513857662