Home

VESTI

Robert Babicz, KC Grad

No Comments Najave

Robert Babicz - Live! KC GradRobert Babicz (Keln, Nemačka) je početkom 90-ih započeo svoju muzičku karijeru. Odmah nakon fenomena Chicago i Deep House-а, techno je počeo da se uspostavlja kao potpuno nov i totalno originalan deo omladinske kulture.

 

‘89-te godine kada je srušen zid, u Berlinu se organizuju prva velika techno dešavanja poput Love parade-a i Teknozid-a. Ali u Kelnu se takođe otvara mnogo novih klubova kao što su Space ili Sweatbox.

 

Pioniri tog vremena su bili Reinhard i Wolfgang Voigt (koji danas vode Kompakt imperiju), The Modernist, Mate Galic, Roland Casper i Rob Acid (aka Robert Babicz).

 

U poslednjih nekoliko godina došlo je do porasta broja umetnika koji produciraju zaista dobar techno, acid i minimal zvuk. Većina njih su novi na sceni, ali Robert Babicz (aka Rob Acid) predstavlja staru školu producenta, koji je uspeo da ostane relevantan stalnom unapređivanju svog zvuka.

 

 

Robert Babicz - Live! KC Grad
 Robert Babicz – Live! KC Grad

 
Mnogi njegovi tune-ovi nose taj zaštitni znak acid-a, ali ono što zapravo čujemo jeste definitivno acid XXI veka. Ovaj čovek se nije zaglavio u ‘90-tim godinama, te on i njegova drum mašina idu u korak sa vremenom. Poslednjih godina Babicz je imao niz kvalitetnih izdanja za etikete kao što su Kompakt, Audiomatique, Systematic, Punkt, Treibstoff i K2.

http://www.robertbabicz.de/
http://www.kompakt.fm/
 
 
 
 
13.03.2010, 22:00h
ROBERT BABICZ – Live!

ROBERT BABICZ – Live!
(Kompakt / K2 / Systematic / Punkt Musik / Germany)

Support:
Marko Milosavljević (Traffica Records, Burn DJ Team)
Ewox

Karte će se prodavati u Kulturnom centru GRAD (Braće Krsmanović 4) svakog dana od 10:00h – 22:00h i to po sledećim cenama:

Od 08.02. do 18.02. – 600 RSD
Od 19.02. do 28.02. – 800 RSD
Od 01.03. do 13.03. – 1000 RSD

Broj karata je ograničen za sve tri cene…