Home

VESTI

Ricardo Villalobos po prvi put u Zagrebu!

No Comments Najave

Ricardo Villalobos po prvi put u Zagrebu!Živa legenda Ricardo Villalobos po prvi put u Zagrebu! Sonus dovodi maestra elektronike u zagrebački Best!

 

Nakon uspešnog prvog We Love Sound eventa, organizatori Sonus festivala, 18. novembra, dovode jednog od najpoznatijih izvođača elektronske muzike danas u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall.
  

Ricardo Villalobos planetarno je poznato ime u muzičkim krugovima, a domaćoj publici zbog sad već legendarnih closing after partyja na Sonus festivalu koji ponekad traju i 24 sata nakon završetka festivala, gde Ricardo i njegova ekipa svaki put osiguraju provod za pamćenje i pravo muzičko putovanje. Iako je gostovao u svim delovima sveta, zagrebačka publika će Villalobosa imati prilike čuti po prvi put.

 

Ovaj Čileanac odrastao u Nemačkoj i već 20 godina s adresom u Berlinu, na sceni je više od 25 godina te osim po svom osebujnom muzičkom stilu koji je teško svrstati u jedan muzički pravac te vrlo harizmatičnoj ličnosti, poznat je širim masama po službenom remixu za Depeche Mode što se jako malo producenata na svetu može pohvaliti.

Njegovi redovni nastupi u klubovima Panorama Bar/Berghain, Fabric u Londonu, Robert Johnson u Offenbachu ili Amnesiji na Ibizi uvek ostavljaju snažan i nezaboravan utisak.

Drugi We Love Sound event u Zagrebu biće ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku muziku u regiji i svetu.

 

 

 Ricardo Villalobos po prvi put u Zagrebu!

Ricardo Villalobos po prvi put u Zagrebu!

 

 

Uz Ricarda, 18. novembra, nastupiće i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine www.entrio.hr/event i prodajnih mjesta. Ograničeni broj early bird karata je trenutno u ponudi i iznosi 1.700 din tj. Oko 14 EUR.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama
FB event: www.facebook.com/events/1787559294851679
Instagram: www.instagram.com/welovesound
Facebook: www.facebook.com/insoundwetrust  

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=XAio7VoD-e4|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Depeche Mode – The Sinner In Me (Villalobos Mix)