Home

VESTI

Rejv Olupine slave 2. BDay @ DOT

No Comments Najave

Rejv Olupine slave 2. BDay @ DOTSve je počelo iz ideje da se van reflektora izvikanog klabinga prave intimnije žurke na kojima će se okupljati iskreni ljubitelji elektronske muzike.

   

Nakon dve godine ponosno stoje iza svega što su postigli a najveća nagrada i motiv za daljie napredovanje ove grupe DJ-eva su im upravo verni fanovi čiji se broj konstantno povećava i koji ih pozitivno bustuju. Momci nikako ne vole da se muzički kategorizuju i kao potvrda tome je da u njihovom setapu možete videti bukvalno sve od gramofona preko CD Player-a pa do digitalnih kontrolera i efekata.
  

Ceo taj analogno digitalni sklop, ovi ne tako mladi DJ-evi koriste kako bi dobili svoj jedinstven GROOVY zvuk. U njihovim mixevima može se čuti sve od minimala, hausa, tehna pa i hardgruva a veliki akcenat stavljaju na ono što je bio prioritet prethodne ere klabinga, ISKUSNA TEHNIKA i DJ SKILL.

 

 

 Rejv Olupine slave 2. BDay @ DOT

Rejv Olupine slave 2. BDay @ DOT

 

 

Pored rođendanske proslave Rejv Olupine ovim događajem predstavljaju svoju tranziciju u novo ime, Explicit Music kako će se na dalje i potpisivati.

 

Sve prijatelje i posetioce očekuju besplatni šotovi u duhu slavlja!

Cena karte na ulazu biće 200 dinara.
Za devojke je ulaz besplatan do 00:30.

 

Facebook event:
www.facebook.com/events/571413346340015