Home

VESTI

Regal stiže u Drug§tore!

No Comments Najave

Regal stiže u Drug§tore!Regal stiže u „Drugstore” 15. septembra! Nakon što su Keith Carnal i Stigmata tresli zidove „Drugstore-a” prošlog aprila,

  

„Tauten” etiketa i „Modular Source” buking agencija, koje organizuju „Modular Journey” događaje, odmah su zakazale naredni datum u jednom od najboljih beogradskih party prostora.

  

Mag esid tehno zvuka Regal, nemački Modular Source predstavnici Miles Nitch i Mobisch, i velika domaća imena Avoid aka Vladimir Aćić i TKNO, tog petka, 15. septembra, naći će se za dekovima Drugstore bašte. Smeštena u industrijskom delu grada, između zgrade klubova Drugstore i Fabrika, bašta tehno katedrale biće savršen ambijent za snažan zvuk koji nas očekuje!

 

Nakon što je njegova produkcija postala naširoko poznata 2012, Gabriel Cassina, poznatiji kao Regal, popeo se u sam vrh tehno scene. Originalno Italijan, trenutno baziran u Španiji, dobio je priliku da putuje svetom šireći svoj eklektičan zvuk u klubovima kao što su „Berghain”, „Tresor”, „Mondo” i „Factory 010”. Njegova produkcija i di-džej setovi pod jakim su uticajem zvuka po kom su izvođači Emmanuel Top, Plastikman i Sven Väth prepoznatljivi širom sveta.

 

 

 Regal stiže u Drug§tore!

Regal stiže u Drug§tore!

 

 

Septembra 15, jedan od najmlađih Španaca koji je ikada svirao u „Berghain-u”, dostaviće nam savršen miks esid ritmova i zaraznih melodija. Očekujte dinamičan i raznovrsan set, pošto je Regal poznat kao muzički šejp šifter!

Karte za Modular Journey po promo ceni još samo nedelju dana

Od ponedeljka, 3. septembra, ulaznice za Modular Journey w/ Regal žurku poskupeće na 990 dinara. Ovaj kontigent karata biće poslednji pretprodajni kontigent, a organizatori upozoravaju da će, ukoliko on bude rasprodat, pretprodaja ulaznica biti ukinuta sve do dana događaja. Nakon toga, mali broj ulaznica rezervisan je za ulaz u Drugstore baštu, 15. septembra.

 

 

Regal stiže u Drug§tore!

Regal stiže u Drug§tore! Photo by Marko Obradović Edge

 

 

Ulaznice za ovaj događaj trenutno se prodaju po ceni od 690 dinara, a možete ih nabaviti na sajtu www.eventim.rs i u svim prodajnim objektima Eventima.

Sve informacije o žurci mogu se pratiti na zvaničnom Fejsbuk događaju, kao i na stranici Tauten etikete koja, u saradnji sa Modular Source buking agencijom, ovaj događaj organizuje.