Home

VESTI

RE:animacija 27 | 10. rođendan Latina

No Comments Najave

Klupska RE:animacija 27 | 10. rođendan Latina

Moramo vam priznati da nam je zadovoljstvo što smo uz Latino na njihov deseti rođendan. Ne samo zato što smo, kao i većina vas, svih ovih deset godina, makar periodično, bili konzumenti ovog lokala, već zato što verujemo da noćni život Novog Sada ne bi bio isti bez njega.
 
Ovog 19. decembra, na jedan od najluđih dana u Srbiji, kada ili slavimo ili posećujemo proslave, zajedno sa Latinom i mi proslavljamo jednu zanimljivu sezonu klupskih RE:animacija. I upravo zato, najslađe ostavljamo za tad.
 
Muzički će nas animirati Vlada Janjić, Brka i Salvador Diaspora. Vlada zato što je njegov prolećni set do sad ostao neprevaziđen i zato što je jedan od najiskusnijih domaćih DJ-eva. Brka, zato što smo sigurni da će ga Novi Sad zavoleti toliko da se ove godine koje smo propustili neće ni ostetiti. A, Salvador Diaspora, među nekima poznat i kao Šilja, zato što je najveseliji HNS DJ. 

 

Klupska RE:animacija 27 | 10. rođendan Latina
 
Klupska RE:animacija 27 | 10. rođendan Latina
 
 

Biće tu i naših performera, darova, iznenađenja, a ne ostaje nam ništa drugo sem da se iskreno nadamo da ste narukvice nabavili. Ukoliko narukvice niste nabavili, organizujemo nagradnu igru, kako bismo svim vernim posetiocima Latina omogućili prisustvo na 10. rođendanu.
 
{xtypo_rounded1}Na facebook event-u “k_RE:animacija 27 :: 10. rođendan Latina ” okačite Vaše lične fotografije iz Latina sa bilo kog događanja, kafenisanja ili klasičnog otpadanja tokom cele ove decenije koliko posećujemo Latino. Tri osobe čije fotografije budu najviše lajkovane, dobiće po dve narukvice!
 
Molimo Vas da kačite isključivo vaše lične fotografije, jer sve što želimo da postignemo je da upravo posetioci Latina prisustvuju ovom, zaista velikom slavlju. Pobednike ćemo izabrati do petka, da biste na vreme pokupili svoje narukvice.{/xtypo_rounded1}